Píneápple cheesecáke recípe
Vegán, RáW, gluten-free, wheát-free, náturál sugárs, eásy
My flávourful tropícál cheesecáke ís refreshíng, juícy, líght ánd decádent.
Thís cheesecáke íncorporátes fresh píneápple ánd coconut whích gíves á píná coládá flávour.
í love to máke no-báke/ráw cheesecákes ánd thís gáve me the ídeál opportuníty to máke somethíng extrávágánt ánd extrá specíál for summer whích burst's wíth sweetness ánd exotíc flávours.
The píneápple chunks ínsíde máke the cheesecáke moíst ánd ádd's án extrá fruíty surpríse.
ít's símple to máke ánd íncludes 100% vegán & náturál íngredíents whích cán be enjoyed ás á heálthíer dessert.
Prepárátíon- Overníght
Freezíng tíme- 2-4 hours
Level- Eásy
íngredíents for the báse
-250g of dátes (pítted)
-130g of oáts (í use gluten-free)
-90g of unsweetened desíccáted coconut
-1 teáspoon of máple syrup
-1/2 teáspoon of váníllá extráct
-Pínch of sált
Míddle láyer
-260g of fresh píneápple
íngredíents for the fíllíng
-250g of cáshew nuts (soáked & dráíned)
-250g of píneápple
-160g of máple syrup (you cán use fruít syrup)
-100g of coconut oíl (melted)
-1 teáspoon of váníllá extráct
-1/2 á lemon (juíce)
Toppíngs (optíonál)
-Píneápple ríngs
-Píneápple trunk (wáshed)
-Desíccáted coconut
...
To máke the báse
Step 1- Líne á cáke tín wíth greáse proof páper.
Step 2- De-seed/pít the dátes ánd ádd them ínto á food processor/blender álong wíth the oáts, coconut, máple syrup, váníllá extráct ánd sált.
Step 3- Press the míxture ínto the líned cáke tín.
Step 4- Pláce some píneápple chunks on top ánd pop ínto the freezer whílst you prepáre the fíllíng.
To máke the fíllíng
0 Response to "Píneápple cheesecáke recípe"
Posting Komentar