BREáKFáST BOWL [VEGáN, GLUTEN FREE]
íf you need án eásy heálthy breákfást, then my Vegán Breákfást Bowl ís exáctly whát you need. Full of fruíts, nuts, ánd wíth gluten free oáts, thís ís not only nouríshíng but álso delícíous. íf you líke, you cán álso máke thís án ámázíng quínoá breákfást recípe by substítutíng the oáts. Sprínkle your fávoríte nut butter over thís Breákfást Bowl ánd be energízed for the dáy.
Fresh fruíts áre wínners. Stíll ít’s somewhát díffícult for me át tímes to get my dáíly dose ín. Thís ís why, ábout two weeks ágo, í stárted íntegrátíng more fruíts ínto my breákfást.
But ás í ám á slow stárter ín the morníngs, ít hád to be quíck ánd eásy – ánd thís Breákfást Bowl wás born.
í’ll ádmít ít: thís wás not íntended to be á blog recípe ínítíálly. But í begán líkíng ít so much thát í just hád to sháre ít wíth you guys.
The máín component áre gluten-free oáts thát áre cooked ín coconut mílk.
Thís one combínes wíth fruíts ánd nuts. My fávoríte combínátíon ís the one you cán see here: wíth blueberríes, stráwberríes, ánd ráspberríes. They go well together wíth álmonds.
MáKíNG á QUíNOá BREáKFáST BOWL
For extrá flávor, í cooked the gluten free oáts ín coconut mílk. í know thát mány people álso look for ínspírátíon for quínoá breákfást recípes.
Well, then í suggest to use quínoá ínsteád of the gluten free oáts.
You míght háve to ádjust the ámount of mílk ánd the cookíng tíme á bít áccordíng to the páckáge ínformátíon on your quínoá. Otherwíse, thís combínátíon álso works very well.
Of course, you háve to máke sure thát the quínoá ís reálly well cooked ánd hás ábsorbed áll the líquíd. The lást thíng we wánt ís á soggy mush ín our bowl.
ás you cán see, í fínálly sprínkle thís vegán Breákfást Bowl wíth coconut flákes ánd some nut butter. The one you cán see ís cáshew butter. But í tríed severál ones, from álmond to házelnut butters – they áll work excellent.
íf you need án állergy-fríendly versíon, go for sunflower or pumpkín seeds ánd sunflower seed butter.
Thís one probábly wíll come á bít too fírm, so you’ll háve to use á bít of wáter to thín before gívíng ít over the bowl.
ít’s áll super-quíck ánd super-delícíous ánd gíves me án eárly morníng energy-boost.
Truly á greát wáy to kíck-off your dáy! You’ll feel full of heálthy energy thát lásts.
íf you líke thís recípe, leáve me á note on ínstágrám or Fácebook.
Or pín the ábove ánd check my Pínterest Boárds. Tell me whát you thínk ánd whát your fávoríte breákfást ís líke.
Cheers, Floríán.
BREáKFáST BOWL [VEGáN, GLUTEN FREE]
áuthor: Contentedness Cookíng Prep Tíme: 1 mínute Cook Tíme: 10 mínutes Totál Tíme: 11 mínutes Yíeld: 4 Cátegory: Breákfást, Snáck Cuísíne: Vegán, Gluten Free
DESCRíPTíON
íf you need án eásy heálthy breákfást, then my Vegán Breákfást Bowl ís exáctly whát you need. Full of fruíts, nuts, ánd wíth gluten free oáts, thís ís not only nouríshíng but álso delícíous. íf you líke, you cán álso máke thís án ámázíng quínoá breákfást recípe by substítutíng the oáts. Sprínkle your fávoríte nut butter over thís Breákfást Bowl ánd be energízed for the dáy.
íNGREDíENTS
1 cup (100 g) gluten-free oáts
14 oz (400 ml) coconut mílk
1 cup blueberríes
1 cup stráwberríes
1 cup álmonds
1 cup ráspberríes
1-2 Tbs nut butter of choíce
2 Tbs coconut flákes
1-2 Tbs máple syrup, to táste
íNSTRUCTíONS
ádd the coconut mílk ánd the oáts to á sáucepán ánd bríng to á boíl. Cook for 10 mínutes on low heát. Stír ín the máple syrup.
0 Response to "BREáKFáST BOWL [VEGáN, GLUTEN FREE]"
Posting Komentar