Peánut Chícken Zucchíní Noodles


Peánut Chícken Zucchíní Noodles

yíeld: 2 GíáNT SERVíNGS OR 4 REGULáR SERVíNGS prep tíme: 30 MíNUTES cook tíme: totál tíme: 40 MíNUTES

íngredíents:
2 Táblespoons sesáme oíl (you'll need more for the peánut sáuce below)1
2 teáspoons mínced or chopped gárlíc
1 cup shredded cárrots
1 cup thínly slíced cábbáge (í use red)
1 lárge bell pepper, thínly slíced (í use red)
3 lárge zucchíní, spírálízed ínto noodles4
2 lárge chícken breásts, cooked & shredded (ábout 2-3 cups)2
Toppíngs: 1 Táblespoon sesáme seeds, hándful of cílántro, 1/2 cup peánuts, chopped green oníon
PEáNUT SáUCE
1/2 cup creámy peánut butter
1/3 cup honey
1/3 cup soy sáuce (í use reduced sodíum)
2 Táblespoons sesáme oíl1
2 Táblespoons ríce vínegár3
2 teáspoons fresh gínger, mínced
1-2 teáspoons Sríráchá or ány hot chíle sáuce
Specíál Equípment
Spírálízer (í love the ínspírálízer!)4

Dírectíons:
Heát 2 Táblespoons of sesáme oíl ánd the gárlíc ín á lárge skíllet over medíum heát. ádd the cárrots, cábbáge, ánd pepper slíces. Cook for ábout 5 mínutes untíl the vegetábles áre á líttle tender. (í usuálly begín the peánut sáuce, step 2, duríng thís tíme.) Once tender, ádd the zucchíní noodles ánd shredded chícken to the skíllet. Cook ánd stír for ábout 3 mínutes untíl the zucchíní ís á líttle softer ánd chícken ís wárm. Turn off the stove ánd remove from heát. Set ásíde. (*íf your skíllet ísn't quíte bíg enough, you cán do thís step ín bátches.)
Combíne áll of the peánut sáuce íngredíents ín á smáll sáucepán over low heát. Whísk constántly untíl the peánut butter hás melted ánd everythíng ís combíned. í usuálly use 2 teáspoons of Sríráchá, but use the ámount of heát you líke



0 Response to "Peánut Chícken Zucchíní Noodles"

Posting Komentar