MEDíTERRáNEáN-STYLE GRíLLED ZUCCHíNí SáLáD


MEDíTERRáNEáN-STYLE GRíLLED ZUCCHíNí SáLáD

Wárm weáther víbes goíng on here wíth thís tásty Medíterráneán-style grílled zucchíní sálád, ánd í won’t ápologíze for ít!T

Koussá, or zucchíní squásh, ís á love of míne sínce my eárly chíldhood. One of my mom’s sígnáture díshes wás thís ámázíng stuffed zucchíní, ánd í do try to máke ít once ín á whíle. But, more often thán not, í opt for á quíck somethíng líke todáy’s Medíterráneán-style grílled zucchíní sálád.

WHY THíS GRíLLED ZUCCHíNí SáLáD WORKS

Zucchíní squásh ís one of those super good-for-you íngredíents, but ít hás á bít of á reputátíon ás beíng blánd.

When ín doubt, totálly throw your zucchíní on the gríll or án índoor gríddle. They’ll soften up ánd get níce ánd chárred ímpártíng greát flávor wíth very líttle effort–essentíálly whát we do here ín thís grílled zucchíní sálád. á líttle coátíng of greát EVOO, lemon juíce, cumín ánd fresh herbs, táke á símple grílled zucchíní to á show-stoppíng zucchíní sálád.

WHáT TO SERVE áLONG WíTH THíS ZUCCHíNí SáLáD

Thís zucchíní sálád ís greát served room temperáture, whích mákes ít the perfect potluck dísh to bríng álong. ín the summer months, í love áddíng ít ás á síde to thís grílled Koftá or my Medíterráneán grílled chícken & díll yogurt sáuce. Or ás párt of mezze álong wíth other smáll plátes líke Tzátzíkí, roásted gárlíc hummus ánd táboulí.

medíterráneán-style grílled
zucchíní sálád

 Prep Tíme: 5 míns   Cook Tíme: 10 míns   Yíeld: serves 4 to 6 people

DESCRíPTíON
Eásy Medíterráneán-style grílled zucchíní sálád wíth fresh herbs, lemon juíce, ánd á sprínkle of fetá. Serve ít át room temperáture.

íNGREDíENTS
4 zucchíní squásh (ábout 2 lb), slíced ínto rounds
Príváte Reserve Greek Extrá Vírgín Olíve Oíl
1 tsp orgáníc ground cumín
Juíce of 1 lemon
1 gárlíc clove, mínced
Sált ánd pepper
1 cup pácked chopped fresh pársley
2 tsp chopped fresh tárrágon
Fetá or goát cheese, optíonál

íNSTRUCTíONS
Pláce the zucchíní ínto á lárge bowl. Drízzle ábout 3 tbsp extrá vírgín olíve oíl, ánd sprínkle wíth cumín. Toss wíth your cleán hánds to combíne.
Heát á gríll or gríddle untíl hot, ádd zucchíní ín bátches (do not crowd). Gríll for 4 mínutes or so, turníng over á couple of tímes untíl zucchíní áre cooked through ánd perfectly chárred.
Tránsfer grílled zucchíní báck to the bowl. ádd lemon juíce, fresh gárlíc, sált ánd pepper. Toss to combíne. ádd fresh herbs ánd toss ágáín gently.



Related Posts :

  • NEáPOLíTáN CáKE! NEáPOLíTáN CáKE! Chocoláte Cáke, Stráwberry Cáke, ánd Váníllá cáke wíth áll the trímmíngs… perfect Neápolítán Cáke! So… the Neápo… Read More...
  • VEGáN CREME CáRáMEL VEGáN CREME CáRáMEL The recípe for my Vegán Creme Cárámel ís here! Woo! í cán’t even tell you how íncredíbly creámy thís custárd … Read More...
  • SUMMER ROLLS SUMMER ROLLS Summer Rolls, wíth poáched shrímp, vermícellí noodles, fresh vegetábles ánd herbs, wrápped up tíghtly ín ríce páper ánd… Read More...
  • SMOKED SáLMON RíCE PáPER ROLLS SMOKED SáLMON RíCE PáPER ROLLS Thís ís á sponsored post wrítten by me on behálf of Seáfood Nutrítíon Pártnershíp. áll opíníons áre 1… Read More...
  • DELíCíOUS OVEN COOKED BáRBECUE BRíSKET DELíCíOUS OVEN COOKED BáRBECUE BRíSKET Full-flávored delícíous Oven Cooked Bárbecue Brísket márínáted overníght, ánd then cooked on … Read More...

0 Response to "MEDíTERRáNEáN-STYLE GRíLLED ZUCCHíNí SáLáD"

Posting Komentar