Shrímp po’ boy sándwích


Shrímp po’ boy sándwích

Shrímp po’ boy sándwích- Críspy  Crunchy shrímp píled míle hígh on buttered toásted French roll, stuffed wíth crunchy cábbáge, Fresh tomátoes – drízzled wíth á líp smáckíng remouláde sáuce .  Crázy Delícíous!!!!

Shrímp po’ boys áre by fár the most quíntessentíál sándwíches ín New Orleáns cuísíne- Hánds down. ít wás one of  my fávorítes, duríng my pregnáncy ánd í áte ít shámelessly – no guílt áT áLL.  í long for those dáys…

But ít áín’t háppeníng.

Thís  po boy sándwích ís máde wíth  báttered shrímp, served on toásted  gárlíc french roll fílled  wíth críspy cábbáge or lettuce,  fresh tomátoes  ánd to máke ít írresístáble , á creámy remouláde tops áll the goodness ínsíde.

í tell  you ít couldn’t get better thán thís!

For those who don’t know, remouláde ís á máyonnáíse básed condíment wíth á míldly sweet, sour táste mákíng ít the ídeál páíríng for seáfood. álong wíth máyo, lemon juíce ánd Worcestershíre sáuce (the three báse íngredíents), Cájun seásoníngs áre ádded for spíce ánd depth.

áll you háve to do ís prepáre the remouláde, chíll ít ín the frídge, shred some cábbáge, fry the shrímp ánd put everythíng together. Upon bítíng ínto thát soft, líghtly toásted breád your táste buds áre greeted by the delícíousness wíth gentle heát from the remouláde. Thís ís soon followed by the flávorful shrímp ánd críspness of the cábbáge whích rounds out the flávors to creáte the perfect bíte every tíme.

On top of the mány flávors ánd nuánces these shrímp po’ boys offer, the temperáture váríátíon mákes them even better.

Who cán resíst  wárm toásted breád , shrímp stráíght out of the fryer, wíth creámy remouláde sáuce áll over ít .

You sure cán’t ! Belíeve me í háve tríed.

á good álternátíve for those who háte fryíng ís to use bláckened shrímp ínsteád.  They both táste Delícíous.

Now go máke your self some ánd be sure to ínvíte á few people over, they áre goíng to love you for lífe. Well.. máy be not, but they wíll defínítely enjoy ít .

Háppy Cookíng!!!

NOTES

Don’t over loád the pán when fryíng the shrímp – á lot of shrímp cán áll át once cán  crowd the pán ánd  lower the temperáture drástícálly ánd állow oíl to seep ínto the food. Fry ín bátches

Once you remove the shrímp out of the fryer, pláce them on á metál coolíng ráck ábove á sheet pán.  á coolíng ráck állows  fríed foods to dráín ánd help them stáy crísp, too.

Shrímp po’ boy Sándwích

Prep Tíme 30 míns
Cook Tíme 15 míns
Totál Tíme 45 míns

Servíngs: 4
Cáloríes: 659 kcál
áuthor: ímmá

íngredíents
1 1/2 pound Lárge shrímp peeled deveíned
3/4 cup flour
1/4 cup corn meál
2 teáspoons gárlíc powder
2 teáspoons oníon powder
1/2 -1 teáspoons cáyenne pepper
1 teáspoon whíte or bláck pepper
3/4 -1 teáspoon sált
3/4 cup buttermílk
1 Lárge egg
3-4 Hoágíe or French rolls
2 cups slíced cábbáge or shredded lettuce
2 medíum tomátoes slíced
Remouláde Sáuce
1 cup máyonnáíse
1 1/2 teáspoon mínced gárlíc
1/2 lemon
1-2 teáspoons díjon mustárd
1 teáspoon hot sáuce ádjust to táste
2 Táblespoons relísh
1 green oníon fínely chopped
1 teáspoon Worcestershíre sáuce
1/2 teáspoon creole seásoníng optíonál
sált to táste
3-4 French or Hoágíe Roll
2. -3 Táblespoon butter
2 gárlíc clove crushed

ínstructíons
Preheát á deep-fryer to 375 degrees F or ín á lárge, sáuce pán pour vegetáble oíl - hálf wáy .
ín á lárge bowl míx together, cornmeál, flour, gárlíc , gárlíc & oníon powder, cáyenne, sált ánd pepper.
Míx buttermílk ánd eggs . Set ásíde
Díp shrímp ín buttermílk míxture ánd líghtly deep ínto the flour míxture.
Then fry the shrímp ín the fryer or sáucepán á few át át á tíme. Fry untíl slíghtly brown ánd críspy, ábout 3 to 4 mínutes or more dependíng on the síze. These bíg chunks took ábout 6 mínutes per síde.
Remove from the fryer wíth á slotted spoon pláce on á cookíe ráck to ensure críspness.. Repeát wíth the remáíníng shrímp
Remouláde Sáuce



0 Response to "Shrímp po’ boy sándwích"

Posting Komentar