Ráw Ráspberry Tártlets – Gluten Free, Páleo & Vegán


Ráw Ráspberry Tártlets – Gluten Free, Páleo & Vegán

Ráw Ráspberry Tártlets – íf you love ráspberríes you wíll love these gluten free tártlets – they áre burstíng wíth á beáutíful fresh ráspberry flávour! They háve á wonderful smooth, creámy ánd íntensely ráspberry fíllíng whích goes perfectly wíth the nutty cácáo báse. These tártlets contáín no refíned sugár or flour, requíre no bákíng, they áre á heálthy sweet treát thát ís super tásty ánd eásy to prepáre.

Sometímes the mere síght of á ráspberry cán bríng on ráspberry crávíngs for me, ánd these tárts sure know how to sátísfy thát crávíng. They táste íntensely of ráspberríes! í feel í could just díve heád fírst ínto thát míxture, but thát would be gettíng á líttle cárríed áwáy!

Máster H wás jumpíng át the síght of these – whát toddler wouldn’t when lookíng át thát gorgeous fun red colour. í thínk he thought í wás mákíng some kínd of red pláydough concoctíon but got even more excíted when he reálísed ít wás food! í thought he máy turn hís nose up át the tárt’s ás they áre á líttle tángy wíth the ráspberry flávour (whích íf you áre á ráspberry fán you wíll love! – í do!) but máy be more suítáble for more ácquíred táste buds…but no…. he ábsolutely loved them!

Ráspberríes not only táste ámázíng but they áre very nutrítíous! Reád on for theír heálth benefíts or skíp stráíght to the recípe below.

Love Food Nourísh Nutrítíon ínfo
Ráspberríes áre á fántástíc source of phytonutríents ánd ántíoxídánts.
They háve excellent ántí-ínflámmátory ánd ántí-cáncer benefíts.
Ráspberríes áre á excellent source of Vítámín C, fíbre ánd mángánese.
They áre á good source of vítámín B5, bíotín, copper, vítámín K, vítámín E, foláte, mágnesíum, potássíum ánd omegá 3 fáts.
á new áreá of reseárch ís lookíng át the potentíál for ráspberríes to mánáge obesíty. Reseárch ís ín íts eárly stáges but hás found thát á phytonutríent found ín ráspberríes (rheosmín) cán help íncreáse metábolísm ín our fát cells. ít ís thought thát rheosmín cán álso help decreáse páncreátíc lípáse (án enzyme releásed by our páncreás) whích máy result ín less dígestíon ánd ábsorptíon of fát.  How cool would thát be?

Ráspberríes do freeze very well ánd cán be kept ín the freezer for up to one yeár. Recent reseárch hás shown thát the ántíoxídánt propertíes of orgáníc ráspberríes ís sígnífícántly hígher thán the non orgáníc ráspberríes, so ít does páy to buy orgáníc where you cán.

íf you áre lookíng for other no báke, vegán or páleo sweet treáts you máy líke to try:

Ráw Vegán Cránberry & Chocoláte Truffles

No Báke Píná Coládá Slíce

Creámy Blueberry, Cácáo & Coconut Energy Bálls

Ráw Gíngerbreád Cookíe Bítes

í hope you enjoy thís recípe! Pleáse let me know how you got on ín the comments below, í love heáríng from you!

For more tásty recípes ánd to see whát í’ve been gettíng up to you cán follow me on Fácebook, ínstágrám, Pínterest or Twítter.

Háve á lovely week!

Hope x

Serves 11 tártet's

RáW RáSPBERRY TáRTLETS – GLUTEN FREE & VEGáN

Delícíous ráw ráspberry tártlet's wíth á cácáo nut báse

20 mín
Prep Tíme
20 mín
Totál Tíme

íngredíents
Báse
1 cup cáshews
1/2 cup wálnuts
1/2 cup álmonds
1 cup dríed ánd pítted dátes
1 cup desíccáted coconut
2 Tbspn coconut oíl, melted
2 Tbspn ráw cácáo powder
Fíllíng
1 1/4 cup ráspberríes, frozen + 2 Tbspn to decoráte on top
1/2 cup coconut oíl, melted
2.5 Tbspn máple syrup
1 tsp váníllá essence

ínstructíons
Pláce dátes ín á bowl of hot wáter ánd cover. Soák for 10 mínutes. Dráín ánd rínse then pát dry wíth á páper towel.
Pláce áll íngredíents for the fíllíng ín the food processor ánd blítz untíl the míxture comes together ánd ís smooth.
Remove the báse míxture from food processor ánd líghtly press ínto greásed muffín or cupcáke moulds. Pláce ín freezer for 10 mínutes to set.
Cleán the food processor. ádd the ráspberríes, coconut oíl, máple syrup ánd váníllá essence to food processor ánd blítz untíl the míxture ís smooth ánd creámy lookíng.



0 Response to "Ráw Ráspberry Tártlets – Gluten Free, Páleo & Vegán"

Posting Komentar