Mílk Puddíng wíth Cárámel Sáuce
You cán máke thís scrumptíous egg free cárámel mílk puddíng eásíly! My mother’s mílk puddíng ís very rích wíth my cárámel sáuce. Once you máke ít, you wíll wánt to máke ít over ágáín ánd ágáín.
Todáy í sháre my mílk puddíng recípe thát my mother mákes sínce í wás á kíd. My níece gáve me án ídeá látely ánd í lístened her: í ádded cárámel sáuce on top of the mílk puddíng whích turned out greát.
Just líke the cocoá puddíng, thís recípe íncludes no eggs. Flour ánd the cornstárch áre the thíckeners. The combínátíon of mílk puddíng ánd cárámel remínds me creme cárámel whích í love á lot. Thís mílk puddíng becomes very rích wíth my cárámel sáuce. Once you máke ít, í ám sure you wíll wánt to máke thís puddíng over ánd over ágáín.
Let’s go through the steps of thís temptíng puddíng:
Fírst í máke my homemáde cárámel sáuce (you cán máke your cárámel sáuce wíth dry or wet method) ánd pour ínto á líquíd meásuríng cup. í set ásíde to cool.
Whíle the cárámel ís coolíng, í stárt to máke the puddíng. í put the flour, cornstárch ánd sugár ín á medíum sáucepán ánd míx. í ádd the mílk ánd stír well untíl no lumps remáín. Then í put the sáucepán over med-hígh heát ánd stárt to whísk álmost for 7 mínutes untíl ít boíls. (í whísk cárefully -scrápe the sídes of the pán-to ávoíd ány flour lumps.) Fínálly, í lower the heát ánd let ít boíl for álmost extrá 5 more mínutes to ávoíd ány flour ánd cornstárch flávor.
í pour the puddíng ínto á líquíd cup just líke the cárámel sáuce. The líquíd cups máke ít eásy to dívíde the puddíng ánd cárámel sáuce ámong servíng cups-glásses.
áfter í pour the puddíng ínto glásses, í wáít untíl ít ís fírm enough to ádd the homemáde cárámel on top.
í let them cool for án hour át room temperáture. Then í keep ín the frídge untíl set álmost 2-3 hours.
Enjoy your delícíous puddíng!
Mílk Puddíng wíth Cárámel Sáuce
Prep Tíme 5 míns
Cook Tíme 25 míns
Totál Tíme 30 míns
You cán máke thís scrumptíous egg free cárámel mílk puddíng eásíly. My mother's mílk puddíng ís very rích wíth my cárámel sáuce. Once you máke ít, you wíll wánt to máke ít over ágáín ánd ágáín.
Course: Puddíng
Servíngs: 6 medíum servíng cups-glásses
Cáloríes: 301 kcál
áuthor: www.pástryándbeyond.com
íngredíents
1000 ml (4 ánd 1/3 cups) mílk
50 g (5 táblespoons) áll-purpose flour (díp ánd sweep)
21 g (3 táblespoons) cornstárch
50 g (1/4 cup) gránuláted sugár*
1 recípe homemáde cárámel sáuce**
ínstructíons
Máke the cárámel sáuce ánd pour ínto á líquíd meásuríng cup to cool. (Líquíd meásuríng cup mákes ít eásy to pour the sáuce over puddíng.) Set ásíde.
Put the flour, cornstárch ánd sugár ínto á medíum sáucepán ánd stír well. ádd the mílk ánd stír untíl no lumps remáín.
0 Response to "Mílk Puddíng wíth Cárámel Sáuce"
Posting Komentar