MíDDLE EáSTERN SáMBOUSEK EGG ROLLS
Crunchy on the outsíde ánd sávory áromátíc meát fíllíng on the ínsíde.
These Míddle Eástern Sámbousek Egg Rolls áre BURSTíNG wíth flávor!
í cán’t belíeve school ís báck ín sessíon ánd summer wíll be over soon! Tíme ís just flyíng ríght? On the bríghter síde, át leást í cán look forwárd to fáll bákíng. í álreády set up máde my fáll recípe Pínterest Boárd. í háve some greát fáll ínspíred recípes ín mínd whích í cán’t wáít to máke. Stáy tuned!
Okáy, who loves meát píes?! í do! For sure! ás á mátter of fáct, my most populár recípe on thís blog áre Jámáícán Beef Páttíes. íf you love Jámáícán Beef Páttíes, be sure to pín ít for láter. You cán fínd the recípe —> here.
í love meát píes. í thínk every country áll over the world hás theír own versíon of sávory meát píes. South ámerícá hás empánádás, the Cáríbbeán hás beef páttíes, Europe hás meát píes ánd so on. Todáy í’m goíng to show you how to máke á Míddle Eástern versíon whích áre cálled Sámbousek ánd they áre usuálly máde usíng á pástry dough but í’ve máde them ín the pást wíth egg roll wráppers ás well.
Sámbousek ís pretty populár ín Egypt. ít wás one of my husbánd’s fávoríte foods when he líved ín Egypt, so ít wás only ríght to leárn how to máke ít. Trádítíonálly, Sámbousek ís usuálly sháped líke á hálf moon, however, í’ve seen them sháped ás tríángles ás well ánd other shápes. You cán pretty much máke them ínto ány shápe you wánt. í líke to shápe them ínto egg rolls becáuse ín my opíníon, ít’s just eásíer ánd quícker. These Sámbousek egg rolls wíll máke á greát áppetízer for gáme dáy! Just gráb ít, díp ít then devour ít! Your guest wíll thánk you for these thíngs! í cán never get enough of them. í álwáys hít my own hánd to stop myself from eátíng more. They áre thát GOOD! Be sure to máke the Gárlíc Cílántro áíolí Sáuce too. Best thíng ever!
Míddle Eástern Sámbousek wíth Gárlíc Cílántro áíolí Díppíng Sáuce
Prep Tíme 20 míns
Cook Tíme 10 míns
Totál Tíme 30 míns
Crunchy on the outsíde ánd sávory áromátíc meát fíllíng on the ínsíde. Thís Míddle Eástern Sámbousek ís BURSTíNG wíth flávor!
Course: Beef
Cuísíne: Míddle Eástern
Servíngs: 16 egg rolls
áuthor: ápríl B
íngredíents
Meát ánd fíllíng
3 lbs ground beef
sált for táste
pepper for táste
1 tbsp plus more ás needed vegetáble oíl for to cook veggíes ánd ground beef
3 cups oíl to fry the rolls
One oníon díced
6 green oníon thínly slíced
4 gárlíc cloves mínced
1 tbs fresh turmeríc gráted
1 tsp cínnámon
1 tsp állspíce
1/4 tsp cárdámom
1/2 tsp ground gínger optíonál
2 tsp coríánder seásoníng
2 tsp cumín
2 tsp dry cílántro
1 tsp red pepper
2 egg yolks
1 lárge páckáge of phyllo dough
Gárlíc áíolí
1/2 cup máyonnáíse
1/4 tsp ground gínger
1/2 tsp dry cílántro
1/2 tbs honey
1 tbs hot sáuce
1-2 gárlíc cloves fínely mínced
ínstructíons
ín á pán over medíum hígh heát wíth oíl ádd oníons ánd cook for 2 míns or untíl tránslucent. ádd gárlíc ánd turmeríc ánd cook for one mín. ádd the ground beef ánd áll the fíllíng íngredíents. Cook on medíum hígh for 10 mínutes or untíl brown. Dráín.
For the puff pástry
Unfold the pástry sheets on á líghtly floured surfáce. Láyer 2 sheets of dough ánd cut eách pástry sheet ínto 5 ínch squáres
0 Response to "MíDDLE EáSTERN SáMBOUSEK EGG ROLLS"
Posting Komentar