MáNGO RáSGULLá
Quíck ánd eásy dessert to serve - Mángo Rásgullá! Cottáge Cheese dumplíngs cooked slowly ín Mángo syrup to be served wíth dryfruíts!
áfter á whíle, ágáín í ám sháríng thís very eásy ánd stunníng recípe of Mángo Rásgullá. íf you áre followíng my posts regulárly,you wíll know thát í wás sháríng so mány sweet/dessert posts thát fínálly í hád to put á hált to thát ánd stárt postíng sávory/spícy recípes.
Long báck, even before í hád stárted to cook,í used to wonder how lovely ís mákíng Rásgullá but díd not háve á fáínt ídeá how to go ábout ít nor thát í cáred , ás í hád so mány other thíngs to worry thát tíme. Sínce í stárted to háve ínterest ín recípes ánd food,í stárted to máke my own Rásgullá át home ánd ít ís ámázíng! Check out my recípe of Rásgullá. Pleáse párdon my ímáges ín the post,í wíll be updátíng the píctures soon.
íf you do now wánt to cárry out the whole procedure then you cán use store bought Rásgullá tín too.
íf you áre outsíde índíá then Rásgullá ís áváíláble on ámázon ánd ín índíán grocery stores too.
Here í háve used the Rásgullá ánd the sugár syrup thát ís served álong wíth Rásgullá. So there wás no need to use ány áddítíonál sugár but ínsteád ,consumed the syrup ín the recípe ítself. One more thíng ís thát íf Mángo ís not ín seáson then use the reádymáde/storebought Mángo Pulp. Sometíme the store bought Mángo Pulp/Puree ís not sweet so áccordíngly ádjust the sugár syrup ín the recípe.
Thís recípe ís very eásy ánd under 30 míns recípe ,íf you háve Rásgullá tín from the store. álso the ámázíng Mángo flávor wíth Sáffron ánd Pístáchío mákes the fínál dísh very stunníng ánd ínterestíng.
Here áre few Típs:
í háve used the Mángo Pulp whích wás á bít sour thán sweet,so í used up 1 Cup of sugár syrup here to máke ít sweet. íf you use fresh mángo pulp or sweeter váríety then you cán ádjust the sugár áccordíngly.
When you cook the sugár syrup ánd pulp,míx once ánd then stárt to cook ít.
Cook thís on low fláme ánd let ít get thíck slíghtly.
Once the rásgullá áre ádded do not stír them ás they míght breák.
Cook for ábout 2 mínutes or slíghtly more tíll the rásgullá áre nícely coáted wíth thíck syrup.
Mángo Rásgullá
Delícíous Cottáge Cheese dumplíngs cooked ín Mángo pulp ánd served wíth dry fruíts!
íngredíents
10 Nos Ráságullá / Cottáge Cheese dumplíngs(Store bought/homemáde)
1 Cup Sugár Syrup(from the Rásgullá)
1 Cup Mángo Pulp
1 Teáspoon Cárdámom Powder
1/3rd Cup Pístáchío,slíced
1 Pínch Kesár / Sáffron
ínstructíons
To stárt wíth the recípe,you cán use store bought Rásgullá or máke them át home.
íf you wánt to máke rásgullá át home then check out my recípe of Rásgullá.
ín á pán,ádd the mángo pulp ánd sugár syrup.
Here í háve used the sugár syrup from the rásgullá ítself.
Let ít cook on low fláme tíll ít stárts to thícken.
Thís should táke áround 5-7 mínutes.
0 Response to "MáNGO RáSGULLá"
Posting Komentar