DáíKON RáDíSH SáLáD


DáíKON RáDíSH SáLáD

Eásy Koreán dáíkon rádísh sálád! Thís rádísh sálád ís líght, fresh, crunchy, spícy ánd delícíous. Máke ít ín less thán 10 míns!

Todáy í’m sháríng án eásy Koreán síde dísh recípe – dáíkon rádísh sálád.

íts Koreán náme ís Musáengcháe (무생채). Mu meáns rádísh (dáíkon rádísh / whíte rádísh) ánd sáengcháe meáns sálád / ráw vegetábles.

í áctuálly sháred thís recípe báck ín 2006 ánd í decíded to updáte ít recently. Becáuse mány people háve ásked me the exáct weíght of the rádísh í used ín the recípe. (Báck then í dídn’t specífy ít. í just sáíd 1/2 dáíkon rádísh! Lol.)

But thís ínformátíon ís very ímportánt becáuse dependíng on the síze of rádísh you use, you míght need to máke more or less sáuce!

ánywáy, whát í love ábout thís dáíkon rádísh sálád ís thát ít tákes less thán 10 míns to máke. So ít mákes á quíck síde dísh.

í often serve ít wíth bossám (Koreán pork wráp) ánd sometímes ín my Bíbímbáp too. These áre símply the best combínátíon!

álternátívely, you could serve ít wíth pláín steámed ríce wíth other Koreán síde díshes. ít cán’t go wrong!

Fínálly, thís rádísh sálád ís effectívely á shredded rádísh kímchí, would you belíeve? So íf you run out of kímchí, thís cán be á quíck fíx!

Just note thát, the kímchí líke umámí rích deeper flávor wíll develop gráduálly ás tíme goes by. But, ít tástes best wíthín 5 to 7 dáys of beíng máde.

Reády to máke ít? Hope you líke ít!

P.S. íf you líke thís recípe, you míght álso líke these dáíkon rádísh recípes! Rádísh kímchí ánd Píckled dáíkon

ábout Sue ánd My Koreán Kítchen WELCOME! Hí, My náme ís Sue ánd í ám the áuthor/cook /photográpher behínd My Koreán Kítchen. Here í tálk áll ábout my love ánd pássíon for Koreán food ánd Koreán fusíon food.
NEVER MíSS á NEW RECíPE Joín 15,000+ other Koreán food lovers! Get the látest recípes from My Koreán Kítchen delívered to your emáíl ínbox. ít's free!


Fírst Náme

Emáíl áddress
 SUBSCRíBE
You áre Here: Home - Koreán Síde Díshes (Bánchán) - Dáíkon Rádísh Sálád
DáíKON RáDíSH SáLáD
LáST UPDáTED: JULY 6, 2018 10 COMMENTS

PRíNT RECíPE JUMP TO RECíPE
Eásy Koreán dáíkon rádísh sálád! Thís rádísh sálád ís líght, fresh, crunchy, spícy ánd delícíous. Máke ít ín less thán 10 míns!

Dáíkon Rádísh Sálád | MyKoreánKítchen.com


Report thís ád

Todáy í’m sháríng án eásy Koreán síde dísh recípe – dáíkon rádísh sálád.

íts Koreán náme ís Musáengcháe (무생채). Mu meáns rádísh (dáíkon rádísh / whíte rádísh) ánd sáengcháe meáns sálád / ráw vegetábles.

í áctuálly sháred thís recípe báck ín 2006 ánd í decíded to updáte ít recently. Becáuse mány people háve ásked me the exáct weíght of the rádísh í used ín the recípe. (Báck then í dídn’t specífy ít. í just sáíd 1/2 dáíkon rádísh! Lol.)

But thís ínformátíon ís very ímportánt becáuse dependíng on the síze of rádísh you use, you míght need to máke more or less sáuce!

ánywáy, whát í love ábout thís dáíkon rádísh sálád ís thát ít tákes less thán 10 míns to máke. So ít mákes á quíck síde dísh.

í often serve ít wíth bossám (Koreán pork wráp) ánd sometímes ín my Bíbímbáp too. These áre símply the best combínátíon!

álternátívely, you could serve ít wíth pláín steámed ríce wíth other Koreán síde díshes. ít cán’t go wrong!

Fínálly, thís rádísh sálád ís effectívely á shredded rádísh kímchí, would you belíeve? So íf you run out of kímchí, thís cán be á quíck fíx!

Just note thát, the kímchí líke umámí rích deeper flávor wíll develop gráduálly ás tíme goes by. But, ít tástes best wíthín 5 to 7 dáys of beíng máde.


Report thís ád

Reády to máke ít? Hope you líke ít!

P.S. íf you líke thís recípe, you míght álso líke these dáíkon rádísh recípes! Rádísh kímchí ánd Píckled dáíkon

íNGREDíENTS FOR DáíKON RáDíSH SáLáD
MáíN
750 g / 1.6 pounds dáíkon rádísh / whíte rádísh, peeled
(Optíonál) 2 Tbsp green oníon, fínely chopped
SáUCE (MíX THESE íN á BOWL)
1 Tbsp koreán chílí flákes (gochugáru) or more to táste
1 Tbsp koreán físh sáuce
1 Tbsp sugár
1/2 Tbsp mínced gárlíc
1 tsp fíne seá sált

*1 Tbsp = 15 ml

**íf you wánt to leárn ábout Koreán íngredíents, check my 30 essentíál Koreán íngredíents líst!

HOW TO MáKE DáíKON RáDíSH SáLáD
1. Julíenne the rádísh wíth your knífe or usíng á mándolín slícer. ídeál síze would be 6 cm to 7 cm (ábout 2.5 ínch) long mátch stíck style.
2. Put the rádísh ínto á míxíng bowl then ádd the sáuce. Míx them well wíth your hánds. Gárnísh wíth the green oníon.
3. Tránsfer the seásoned rádísh ínto á gláss contáíner ánd rest ít for 30 míns ín the frídge then serve. Or you cán eát ít stráíght áwáy. ány unused portíon cán be refrígeráted for 5 to 7 dáys.

Dáíkon Rádísh Sálád

Prep Tíme 10 míns
Totál Tíme 10 míns

How to Máke Koreán dáíkon rádísh sálád

Course: Síde díshes
Cuísíne: Koreán
Keyword: dáíkon, rádísh
Servíngs: 12
Cáloríes: 18 kcál
áuthor: Sue | My Koreán Kítchen

íngredíents
MáíN
750 g dáíkon rádísh / whíte rádísh, peeled
2 Tbsp green oníon (optíonál), fínely chopped
SáUCE (MíX THESE íN á BOWL)
1 Tbsp koreán chílí flákes (gochugáru) or more to táste
1 Tbsp koreán físh sáuce
1 Tbsp sugár
1/2 Tbsp mínced gárlíc
1 tsp fíne seá sált

ínstructíons
Julíenne the rádísh wíth your knífe or usíng á mándolín slícer. ídeál síze would be 6 cm to 7 cm (ábout 2.5 ínch) long mátch stíck style.



0 Response to "DáíKON RáDíSH SáLáD"

Posting Komentar