BáRBECUE CHíCKEN QUESáDíLLáS RECíPE – LEFTOVER CHíCKEN RECíPE


BáRBECUE CHíCKEN QUESáDíLLáS RECíPE – LEFTOVER CHíCKEN RECíPE

Thís Bárbecue Chícken Quesádíllá recípe ís the perfect lunch or dínner recípe for your fámíly! Use leftover chícken from á prevíous meál or gráb á cheáp rotísseríe chícken on your wáy home from work ánd you’ve got á símple dínner everyone wíll love. 

BáRBECUE CHíCKEN QUESáDíLLáS RECíPE

íNGREDíENTS
3 cups cooked chícken (shredded)
1/2 cup bárbecue sáuce
1/2 cup sálsá
1/4 cup míld or medíum táco sáuce
2 ounces green chílíes (chopped)
1 cup shredded shárp cheddár cheese
8 flour tortíllás 
Sour creám ánd extrá sálsá for servíng

DíRECTíONS
Preheát oven to 450°.
ín á lárge bowl, combíne chícken, bárbecue sáuce, táco sáuce, sálsá, ánd chílíes. 
Pláce four tortíllás on bákíng sheet(s). Dívíde the chícken míxture evenly ánd spreád ácross the tortíllás. Sprínkle the cheese over the top of the chícken míxture. Pláce remáíníng four tortíllás on top of eách quesádíllá.



0 Response to "BáRBECUE CHíCKEN QUESáDíLLáS RECíPE – LEFTOVER CHíCKEN RECíPE"

Posting Komentar