VEGáN TERíYáKí TOFU STíR FRY


VEGáN TERíYáKí TOFU STíR FRY

Vegán Teríyákí Tofu Stír Fry, better thán ány delívery or táke-out. The spícy, sweet ánd bold wíth flávor teríyákí sáuce wíll háve you tossíng out áll your store bought sáuce.

There’s somethíng ábout the spíce-sweet combo thát í love ánd could táste the goodness of thís recípe whíle ít wás only á thought ín my heád. But Oh My Gosh, the delícíousness of thís recípe fár exceeded my expectátíons.

Thís teríyákí sáuce ís á perfect bálánce of sweet to heát ánd becáuse í used coconut ámínos í reduced the ámount of sodíum ín the sáuce.

í máde ít three tímes before í got ít ríght ánd once ít comes to á boíl ít’s reády ín fíve mínutes.

Pressíng the tofu gets out more of the wáter. í símply pláce á cleán kítchen towel or páper towel on á shállow bákíng pán, slíce tofu ín hálf, pláce on towels ánd pláce ánother towel on top of the tofu, then pláce ánother pán on top ánd put á few heávy cookbooks on the top pán. áfter ábout 15 mínutes ít should be reády.

áfter pressíng ánd cubíng tofu, toss wíth the fíve spíce seásoníng, set ásíde whíle you prep the other vegetábles.

Thís  recípe ís very versátíle ánd comes together fáírly quíckly, you cán serve ít ás á bowl or wráp. í páíred ít wíth brown ríce ánd nápá cábbáge, but feel free to ádd ín your fávorítes.  Who needs táke-out when you háve thís quíck, eásy ánd delícíous recípe.

íf you máke thís recípe or á versíon of ít, táke á pícture ánd sháre wíth me on ínstágrám, tág ít #thewholeservíng. í’d love to see your versíon of Vegán Teríyákí Tofu Stír Fry!

VEGáN TERíYáKí TOFU STíR FRY

Prepárátíon 10 míns   Cook Tíme 10 míns Serves 1½ cups     áDJUST SERVíNGS 

íNGREDíENTS
VegánTeríyákí Sáuce
VEGáNTERíYáKí SáUCE
1/2 cup támárí
1/2 cup coconut ámínos
1/4 cup ríce vínegár
1/4 cup máple syrup
1 teáspoon gárlíc powder
1/2 teáspoon ground gínger
1 teáspoon red chílí páste
1 táblespoon corn stárch
Stír Fry
STíR FRY
2 cups brown ríce, cooked
4 cups chopped nápá cábbáge
2 táblespoons olíve oíl
8 oz páckáge of extrá fírm tofu, pressed
1 teáspoon ásíán fíve spíce
8 oz. páckáge of crímíní whole mushrooms (or mushrooms of your choíce)
1 medíum cárrot julíenned
3 cloves gárlíc, mínced
flátbreád of your choíce (optíonál)
2 scállíons(green oníons) chopped
toásted sesáme oíl (optíonál)

íNSTRUCTíONS
Pláce áll of the teríyákí íngredíents ín á smáll sáucepán, whísk to combíne.
Bríng to á boíl over medíum heát, when ít comes to á boíl, reduce heát to medíum ánd contínue to boíl fíve more mínutes, stírríng occásíonálly. áfter fíve mínutes sáuce should coát the báck of á spoon. Tránsfer to á bowl cover ánd set ásíde. Sáuce wíll contínue to thícken ás ít cools.
Díce the tofu ínto 1 ínch cubes, pláce ín á shállow dísh, toss wíth ásíán fíve spíce ánd set ásíde.
Wásh ánd slíce the mushrooms ánd wásh á chop the scállíons.



0 Response to "VEGáN TERíYáKí TOFU STíR FRY"

Posting Komentar