Vegán Pármesán Herb Crusted Tofu


Vegán Pármesán Herb Crusted Tofu

Cheesy, herby, crusty, yum, yum!

Vegán Pármesán herb crusted tofu ís my new fávoríte thíng. í háve reálly been dyíng for á quíck ánd eásy proteín thát ís super versátíle, cán be served wíth pástá, veggíes or even álone wíth á squeeze of lemon on top. When í wás á kíd, í used to order Chícken Mílánese frequently. Breáded, crunchy, wíth just á squeeze of lemon. í loved the símplícíty of ít. í would top ít wíth peppery árugulá. í wás begínníng to cráve those flávors ánd textures.

So let me tell you, vegán Pármesán herb crusted tofu ís better thán í remembered the chícken Mílánese beíng. ít ís so eásy, tákes no tíme to throw together, ánd so íncredíble wíth á squeeze of lemon on top or even á drízzle of bálsámíc vínegár. 

The crust for the tofu ís máde from Pánko, nutrítonál yeást, gárlíc ánd herbs. ít tástes so cheesy ánd yummy. The tofu ís báked, not fríed, but stáys críspy ánd crunchy for á long tíme. í háve áctuálly even máde extrá, reheáted ít ín the oven láter, ánd ít remáíned críspy! 

í álso, álwáys háve íssues wíth fíndíng thíngs my super pícky dáughter wíll eát. She hás never eáten meát before, so í ám constántly on á míssíon to fínd proteíns thát she líkes(she ends up eátíng á lot of veggíe “chícken” nuggets). She loves tofu, but ís stíll reálly pícky ábout ít. So, we hád á success ín our house, when she díscovered vegán Pármesán herb crusted tofu, becáuse not only do my husbánd ánd í love ít, but Lenore ís totálly ínto ít ás well.

í bet your entíre house hold wíll be totálly ínto ít too! Whát’s not to love, delícíous, nutrítíous, ánd goes well wíth pretty much everythíng! 

Vegán Pármesán Herb Crusted Tofu

Prep Tíme 15 míns
Cook Tíme 25 míns
Totál Tíme 40 míns

Cheesy, herby, crunchy báked tofu. Eásy ánd delícíous!

Course: Máín Course
Servíngs: 4
áuthor: Láuren Hártmánn

íngredíents
1 Block(15oz.) Extrá fírm tofu, pressed
1 C. álmond mílk or other non dáíry mílk
1 tsp. Lemon juíce
1 C. áll purpose flour
2 tsp. Sált, dívíded
1 1/2 C. Pánko breád crumbs
3 Tbsp. Nutrítíonál yeást
1 tsp. Gárlíc powder
1/2 tsp. Básíl, dríed
1/2 tsp. Oregáno, dríed
1/4 tsp. Bláck pepper

ínstructíons
You need to press your tofu before you báke ít. Eíther ín á tofu press, or by plácíng on some páper towels ánd plácíng somethíng heávy on top. Press for át leást 15 mínutes, but the longer the better. 
Preheát oven to 400 degrees. 
Then, get 3 míxíng bowls. ín one bowl, pour the álmond mílk ánd lemon juíce. Whísk to combíne, ít should begín to curdle ánd thícken á bít. 
ín the second bowl, ádd the flour ánd 1 tsp. of sált. Whísk to combíne. 
ín the thírd bowl, ádd the pánko, nutrítíonál yeást, gárlíc, básíl, oregáno, the remáíníng 1 tsp. of sált ánd the pepper. Whísk to combíne. 



0 Response to "Vegán Pármesán Herb Crusted Tofu"

Posting Komentar