Copycát Bon Ton Cáfe's Breád Puddíng


Copycát Bon Ton Cáfe's Breád Puddíng

The Bon Ton Cáfe, locáted á few blocks from Cánál street ín New Orleáns, hás been áround sínce the 1900's. One of theír most populár díshes ís theír breád puddíng. íf you fínd yourself ín NOLá, ít's á must vísít stop for foodíes (but ín the meántíme, you cán máke thís delícíous dessert át home)

íngredíents
1 quárt mílk
1 loáf French breád, cubed
3 eggs, beáten
2 cups sugár
2 táblespoons váníllá extráct
1 cup ráísíns
3 táblespoons melted márgáríne
Whískey Sáuce
1 cup sugár
1/2 cup butter or márgáríne
1 egg, well beáten
2 ounces bourbon whískey

dírectíons
Preheát oven to 350 degrees F. 
Pláce the mílk ín á lárge bowl. ádd the cubed breád, tossíng to míx ít well. Let soák for 15 mínutes. 
Stír the eggs, sugár, váníllá, ánd ráísíns ínto the breád míxture. Míx well. 
ádd the melted márgáríne to the bottom of á 9x14 bákíng dísh ánd spreád evenly. 
ádd the breád puddíng míxture to the dísh, dístríbutíng ít evenly ín the dísh. 
Pláce the bákíng dísh ín the oven ánd báke át 350 degrees F for 40 mínutes or untíl set. 



0 Response to "Copycát Bon Ton Cáfe's Breád Puddíng"

Posting Komentar