MOZZáRELLá CHEESE SáNDWíCH WíTH ROáSTED RED PEPPER
Mozzárellá Cheese Sándwích máde Wíth Fresh Cheese, Roásted Red Peppers ánd Homemáde árugulá Pesto Spreád. ít ís án Eásy Lunch Recípe Thát You cán Brown Bág or ás the Perfect Sundáy Brunch Recípe
Do you ágree thát á good sándwích should be eásy to máke ánd háve á ooey-gooey cheese just bubblíng out of ít? í love seeíng á wonderful sándwích thát wíll hít the ríght spot ánd álso máke me drool just lookíng át ít.
Thís recípe hás fresh mozzárellá cheese thát í got from the delí moments before í put ít ín thís sándwích.
Do you ágree thát á good sándwích should be eásy to máke ánd háve á ooey gooey cheese just bubblíng out of ít?
í love seeíng á wonderful sándwích thát wíll hít the ríght spot ánd álso máke me drool just lookíng át ít. Thís recípe hás fresh mozzárellá cheese thát í got from the delí moments before í put ít ín thís sándwích.
Thát ís why the mozzárellá ís meltíng so elegántly ín the sándwích. The síght of á meltíng mozzárellá cheese tends to wárm the soul.
When í pulled ít out of the oven, í could heár the cheese sízzlíng ánd ít took every ounce of wíll power í hád to not eát ít ríght áwáy.
íf only í dídn’t háve to photográph ít fírst….
Thís sándwích ís máde wíth áll fresh íngredíents. ít hás Fresh mozzárellá melted wíth freshly roásted red pepper on fresh ítálíán breád wíth freshly máde homemáde árugulá pesto spreád.
ít hás become my fávoríte sándwích to eát for Sundáy Brunch. ín fáct, í thínk í wíll táke ít to work wíth me whenever í cán.
The red pepper tákes only ábout 10 mínutes only to roást ín the oven. The skín comes off eásíly áfter the roástíng process. Whát remáíns ís á juícy ánd tángy red pepper. ít provídes the texture to thís otherwíse líght sándwích.
í strongly recommend roástíng the pepper át home ínsteád of buyíng the store bought versíon.
í roásted thís sándwích on the stove fírst. When both sídes of the breád were browned, í pláced ít ín the oven ánd let the cheese melt. áfter ábout 6 mínutes, í pulled ít out ánd used á spátulá to pláte ít.
Serve ít whíle the cheese ís stíll sízzlíng becáuse ít wíll líft up the spírít of your guest wíth eách bíte.
á roásted red pepper hás so mány uses. ín the pást, í háve máde á pástá sáuce wíth ít ánd even put ít ínto á homemáde ketchup recípe. áll íts rích ánd delícíous flávors áre brought out ín the roástíng.
Whát ís your fávoríte sándwích recípe?
FRESH MOZZáRELLá CHEESE SáNDWíCH
1) Preheát oven to 500 degrees
2) On á bákíng tráy, pláce one red pepper (wáshed ánd dríed) ánd put ít ín the heáted oven. í don’t báste ít wíth oíl or wráp ít ín foíl.
3) Let ít roást for ábout 7 mínutes. Rotáte ít ánd cook for 7-10 more mínutes untíl áll sídes áre chárred bláck. The áír on the ínsíde of the red pepper ís beíng pushed out, so, don’t be surprísed íf ít collápses on ítself.
4) Remove from the oven ánd let ít cool. Set oven to 450 degrees.
5) Prepáre árugulá pesto spreád
6) When red pepper hás cooled to the touch, remove chárred skín. Use teá towel or just remove usíng your fíngers
7) Cut the pepper ínto hálf ánd de-seed. Cut ít ínto long stríps ánd set ásíde
8) Máke thín slíces out of the mozzárellá báll. í used ábout 3 slíces per sándwích
9) Táke 4 slíces of ítálíán breád ánd spreád the pesto on one síde.
10) Pláce one breád slíce wíth árugulá pesto síde up ánd láyer wíth the red pepper
11) Use á brush to báste á líttle bálsámíc vínegár (1/2 tsp) on the red pepper
12) ádd Mozzárellá slíces ánd close the wíth breád slíce. The pesto síde should be touchíng the mozzárellá. ássemble the 2nd sándwích.
13) Táke skíllet thát cán goes ínsíde the oven too. Heát ít on the stove top át medíum heát
14) Líghtly spráy wíth butter ánd gently pláce both sándwíches on ít
15) Cook eách síde for 2-4 mínutes on medíum. ít should be slíghtly browned when you flíp ít.
16) Pláce skíllet wíth the sándwích ín the oven for ábout 5-7 mínutes. When you heár the cheese crácklíng, ít ís reády
Remove from the oven, pláte ít ánd serve
Mozzárellá Cheese Sándwích Wíth Roásted Red Pepper
Prep Tíme 5 míns
Cook Tíme 15 míns
Totál Tíme 20 míns
Mozzárellá Cheese Sándwích máde wíth fresh cheese, roásted red peppers ánd homemáde árugulá pesto spreád.
Course: Lunch
Cuísíne: ámerícán, ítálíán
Servíngs: 2 sándwíches
Cáloríes: 566 kcál
áuthor: Heálíng Tomáto
íngredíents
1 red pepper
6 smáll slíces of Mozzárellá Báll
4 slíces ítálíán breád
1 tsp bálsámíc vínegár
Butter spráy
For the árugulá Pesto Spreád
1/2 cup splít cáshews (unsálted)
2 tsp nutrítíonál yeást
2 cups árugulá (loosely pácked)
1 tsp sált
2 Tbsp extrá vírgín olíve oíl
1 Tháí chílí (optíonál)
ínstructíons
Preheát oven to 500 degrees
On á bákíng tráy, pláce one red pepper ánd put ít ín the heáted oven
Let ít roást for ábout 15-20 mínutes. Rotáte ít át ábout the 7 mínute márk ánd remove when áll sídes háve chárred bláck.
Remove from the oven ánd let ít cool. Set the oven to 450 degrees.
Whíle the red pepper ís roástíng, prepáre the árugulá pesto spreád
When the red pepper hás cooled to the touch, remove the chárred skín usíng á teá towel
Cut the pepper ínto hálf ánd de-seed ít, then cut ít ínto julíenne
Táke á mozzárellá báll ánd slíce ít ínto thín píeces.
Táke 4 slíces of ítálíán breád ánd spreád the pesto on one síde.
Táke one slíce ánd wíth the árugulá pesto síde up ánd láyer wíth the red pepper fírst.
0 Response to "MOZZáRELLá CHEESE SáNDWíCH WíTH ROáSTED RED PEPPER"
Posting Komentar