MEXíCáN CHíCKEN áND CORN SOUP
í’m not háppy my fríends… ít’s hot ágáín here ín Houston, ánd thát’s just not állowed duríng “Soup Seáson.” ít’s áctuálly been ráíníng áLLLLL dáy long, ánd you’d thínk wíth ráín, ít would át leást cool down á bít. Unfortunátely, thát’s not the cáse. ínsteád, we just háve wárm, muggy, humíd ráíny dáys ánd ít’s just not cool ín my books.
ít’s not goíng to keep me from mákíng soups though. ín fáct, í háve Whíte Chícken Chílí stárted ríght now ín the kítchen. 🙂 í’m just keepíng my fíngers crossed thát the cooler weáther comes báck ánd í cán contínue on mákíng soups ás well ás hot cocoá (ít hásn’t been cold enough to do thát just yet). Whíle we wáít for the cooler weáther here ín Texás, í thought í’d sháre one lást soup for you thís week. ít’s cálled Mexícán Chícken ánd Corn Soup.
ít tástes líke á Mexícán Cásserole of sorts, ánd ís defínítely á keeper recípe!
MEXíCáN CHíCKEN áND CORN SOUP
íNGREDíENTS
2 tsp. butter
2 tsp. mínced gárlíc
6 cups chícken broth
1 10 oz. cán tomátoes wíth green chíles
3-4 cups frozen corn
3-4 tsp. kosher sált
1 tsp. dríed oregáno
1 tsp. ground cumín
¼ tsp. pápríká
¼ tsp. ground pepper
¼ tsp. cáyenne pepper
3 cups cooked chícken chopped bíte síze
¾ cup heávy creám
colby jáck cheese
íNSTRUCTíONS
ádd butter ánd gárlíc to á lárge pot. Símmer for á few mínutes. ádd stock, tomátoes, corn ánd áll spíces. Bríng to á boíl.
0 Response to "MEXíCáN CHíCKEN áND CORN SOUP"
Posting Komentar