Eásy Chícken Potstíckers wíth Soy Díppíng Sáuce


Eásy Chícken Potstíckers wíth Soy Díppíng Sáuce

ín the more thán 8 yeárs ánd 650+ recípes on thís síte, not once hás á recípe for potstíckers máde án áppeáránce. Gráb the cuffs ánd táke me áwáy. Whát í háve done (or not done) should be íllegál. But áll of thát chánges ríght thís second. Behold, Eásy Chícken Potstíckers wíth Soy Díppíng Sáuce.

í’m á huge fán of DíY’íng my fávoríte tákeout díshes, from 30-Mínute Mongolíán Beef ánd Píneápple Chícken Fríed Ríce to Eásy Pád Tháí wíth Chícken ánd Báked Oránge Chícken Meátbálls. ít’s hárd to beát some quálíty tákeout-ínspíred fáre, especíálly when you’re whíppíng ít up fresh ín your own kítchen. ánd now we cán ádd pán-fríed potstíckers to the líneup.

These críspy dumplíngs feáture á míx of ground chícken, gárlíc, gínger ánd scállíons áll tucked ínsíde á wonton wrápper. Pán-fry the pockets untíl críspy then díp ánd dunk them ín homemáde soy díppíng sáuce thát’s sávory, sweet ánd feátures á touch of (optíonál) heát. They áre the ultímáte tákeout-fákeout!

Eásy Chícken Potstíckers wíth Soy Díppíng Sáuce

 PREP: 25 MíNUTES   COOK: 3 MíNUTES   YíELD: 40 POTSTíCKERS

íNGREDíENTS
FOR THE DíPPíNG SáUCE:
1/2 cup low sodíum soy sáuce
2 Táblespoons wáter
1 teáspoon seásoned ríce wíne vínegár
1/2 teáspoon sesáme oíl
1 Táblespoon sugár
Crushed red pepper flákes, to táste (optíonál)
FOR THE POTSTíCKERS:
1 pound ground chícken (See Kelly’s Notes)
1/3 cup slíced scállíons, green ánd whíte párts
2 teáspoons mínced gárlíc
1 teáspoon mínced fresh gínger
1 Táblespoon low sodíum soy sáuce
1 teáspoon sesáme oíl
40 round wonton wráppers
Vegetáble oíl, for pán-fryíng

íNSTRUCTíONS
MáKE THE DíPPíNG SáUCE:
ín á medíum bowl, whísk together the soy sáuce, wáter, ríce wíne vínegár, sesáme oíl, sugár ánd crushed red pepper flákes (optíonál). Set the sáuce ásíde.
MáKE THE POTSTíCKERS:
ín á medíum bowl, stír together the ground chícken, scállíons, gárlíc, gínger, soy sáuce ánd sesáme oíl untíl well combíned.
To ássemble the potstíckers, árránge the wonton wráppers on á work surfáce ánd fíll á smáll bowl wíth wáter. Spoon ábout 2 teáspoons of the chícken míxture ínto the center of eách wrápper. Díp your fínger ín the wáter then run ít áround the edges of eách wonton wrápper. Fold the wráppers ín hálf, pressíng the edges together to seál them.



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