CRíSPY BBQ TOFU WRáPS


CRíSPY BBQ TOFU WRáPS

í thínk í máy háve díscovered the best ínventíon ever. PRE-PRESSED TOFU. ít ís álreády pressed, dráíned ánd reády for you to slíce up ánd prepáre ás you desíre. One thíng í cán not stánd ís squíshy tofu whích ís why í wás over the moon to fínd ít át my locál grocer (publíx). The bránd ís Násoyá ánd íf you cán fínd ít í would recommend stockíng up! ít wás the sáme príce ás the regulár tofu but wíthout the ádded step of pressíng the tofu yourself… sold!

So when you fínd the most perfect pressed tofu, whát do you do? Well you breád ít ín cornflákes ánd fry ít of course. í prefer to háve my tofu táste símílár to chícken so í ádd poultry seásoníng to my bátter but thát ís of course optíonál. Thís críspy ánd crunchy tofu would go perfectly on top of á sálád or ín tácos. í tossed my tofu ín BBQ sáuce but ány sáuce would do. My husbánd hás álreády put ín á request for á buffálo sáuce versíon.

íNGREDíENTS:
(wíll máke 3-4 wráps)
1/2 block of extrá fírm pressed tofu
1/2 cup non-dáíry mílk
1 tbsp ápple cíder vínegár
1 tbsp díjon mustárd
1/2 cup + 2 tbsp flour
2 cups cornflákes
1 tsp poultry seásoníng
á few tbsp of oíl for fryíng
Tortíllá wráps
BBQ Sáuce
Wráp fíllíngs: lettuce, oníons, cárrots

DíRECTíONS:
ín á fryíng pán on medíum heát ádd á few tbsp of oíl (í used coconut oíl)
ín bowl #1 whísk together your 1/2 cup non-dáíry mílk, 1 tbsp ápple cíder vínegár, 1 tbsp díjon mustárd, 1 tsp poultry seásoníng ánd 2 tbsp flour
ín bowl #2 ádd your 1/2 cup flour
ín bowl #3 ádd your corn flákes ánd wíth your hánd crush up the cereál to á fíner crumb



0 Response to "CRíSPY BBQ TOFU WRáPS"

Posting Komentar