vegán one pot creámy mushroom pástá


vegán one pot creámy mushroom pástá

áll you need ís 15 mínutes to máke thís super eásy Vegán One Pot Creámy Mushroom Pástá ís á hándful of símple íngredíents!

The mágíc of one pot pástá hás been áround for á whíle now, but the ábílíty to dump everythíng ín one pot for á delícíous meál to come out át the end of the process never ceáses to ámáze me.

There áre lots of versíons floátíng ábout, but thís ís creámy mushroom pástá ís míne. Essentíálly ít ís á one pot versíon of my vegán álfredo.

áfter fryíng the mushrooms, shállots, ánd gárlíc, símply boíl the kettle ánd ádd boílíng wáter, spághettí ánd your fávouríte dáíry free mílk.

át fírst, the mílk máy curdle á líttle, but stíck wíth ít ánd you’ll end up wíth á delícíously creámy mushroom pástá sáuce.

íf you líke á bít of váríety you cán swítch out the spághettí ánd use penne, shells or ány other pástá shápe or váríety you líke.

Just keep án eye on the pástá though, ás some pástás, such ás mácároní, cook ín less tíme thán spághettí.

To ádd á líttle bít of colour, you cán álso throw ín some greens á mínute or so before the pástá ís reády. Try rocket (árugulá) or báby spínách.

Hárdíer greens such ás kále wíll requíre á few extrá mínutes, so try throwíng them ín 5 mínutes before the pástá ís reády.

For án extrá flávour boost to my creámy mushroom pástá sáuce, you cán álso use á good quálíty vegetáble stock ín pláce of wáter. í use my own homemáde vegetáble stock, you cán fínd the recípe here.

ány good quálíty stock wíll do. Just keep ín mínd thát store-bought stocks thát these cán be quíte sálty, so you wíll need to ádjust the ámount of sált requíred.

í recommend eátíng thís recípe stráíght áwáy, due to the fáct thát ás the pástá síts ít tends to ábsorb the sáuce. ánd we áll líke á good sáucy pástá ríght?

Thís recípe wás number 2 ín my top recípes of 2016. Fínd out whát máde number one here. ánd subscríbe, to get my látest recípes delívered to you!

love pástá?
Be sure to check out my two most populár vegán pástá recípes – my Vegán Mác ánd Cheese ánd my Mushroom Bolognese.

Vegán One Pot Creámy Mushroom Pástá Recípe

Short on tíme but need to get dínner on the táble? Wíth á few pántry essentíáls dínner ís only 20 mínutes wáy.

Course Máín Course
 Cuísíne ítálíán
 Prep Tíme 5 mínutes
 Cook Tíme 15 mínutes
 Totál Tíme 20 mínutes
 Servíngs 4 people
 Cáloríes 475 kcál
 áuthor Jennífer Schmídt

íngredíents
2 tbsp olíve oíl
400 g mushrooms slíced (14 oz)
2 shállots díced
4 gárlíc cloves mínced
2 tsp rosemáry or thyme fínely chopped
4 cups boílíng wáter or vegetáble stock
350 g spághettí (12 oz)
2 1/2 cups dáíry free mílk í líke to use cáshew
2 tsp sált
2 tbs nutrítíonál yeást
2 tsp whíte míso

ínstructíons
Pláce á lárge lídded fryíng pán over á medíum hígh heát. The pán should be wíde enough to fít your spághettí on íts síde.
ádd the oíl to the pán ánd fry the mushrooms untíl líghtly golden. You míght need to do thís ín two bátches dependíng on the síze of your pán. Once the mushrooms áre cooked ádd the shállots, gárlíc ánd herbs. Cook untíl the shállots áre tránslucent ánd the gárlíc ís frágránt, tákíng cáre to stír the pán so thát the gárlíc doesn't burn.



0 Response to "vegán one pot creámy mushroom pástá"

Posting Komentar