ULTíMáTE VEGáN QUESáDíLLáS


ULTíMáTE VEGáN QUESáDíLLáS

Ultímáte vegán quesádíllás recípe wíthout cheese or vegán cheese.

Flávor pácked quesádíllás wíthout meát ín them. ít’s á mexícán fávoríte gone vegán!

Díd ányone else grow up on Táco Bell Quesádíllás?

í know í sure díd ánd mán díd í love them.

One common thíng thát people ássume ábout vegáns ánd vegetáríáns ís thát they áre míssíng out on the foods they love.

Thís just ísn’t true for most. ín my cáse, í fínd even more delícíous (ánd heálthy!) wáys to enjoy foods thát í love.

Cáse ín poínt: these meát free vegán quesádíllás.

These vegán quesádíllás áre áll thíngs yummy: “cheesy” creámy fíllíng, fresh crunchy vegetábles, ánd críspy edges browned to perfectíon.

The fíllíng ís máde ín the food processor or blender, so no cookíng requíred.

The vegetábles get á quíck líttle sáute, untíl cooked down ánd not too crunchy.

Fresh mushrooms, gárlíc, oníon, ánd bell pepper ádd á lot of flávor ánd texture to these meátless quesádíllás.

ánd cán we just tálk ábout thís fíllíng for á second? ámázíng.

Thínk vegán cheesy beán díp texture, but spreád on á quesádíllá ít turns to creámy cheese líke táste.

The fíllíng ís very símílár to the one í máde for the tofu ín my vegán breákfást burríto recípe.

Cáshews máke ít super creámy ánd the nutrítíonál yeást ádds thát sávory cheesy flávor.

álso necessáry: enchíládá sáuce, fresh líme, sálsá, chíckpeás (for proteín) ánd á few fávoríte spíces.

HOW TO MáKE THE VEGáN QUESáDíLLáS:

Fírst, spreád the fíllíng ín án even láyer onto one hálf of á tortíllá. Not too thíck but not too thín.

Pláce 1/8 of the vegetábles on top ánd spreád out.

Fold the tortíllá ín hálf.

Repeát steps for remáíníng 8 tortíllás, untíl áll fíllíng ánd vegetábles áre used.

Mákíng the quesádíllás thís wáy állows them á better chánce to get críspy áll áround, ás well ás mákíng them eásíer to flíp.

Once you cook them on both sídes, cut eách one ínto three píeces líke thís:

Serve álone, or wíth sálsá, fresh líme, ánd slíced ávocádo.

Eásy no cheese quesádíllás!

Thís recípe mákes á ton ánd wíll eásíly serve 4 – 6 people ás á máín dísh.

Eách quesádíllá ís cut ínto thírds, so  thís recípe yíelds 24 smáll quesádíllá píeces.

í áte míne wíth no sálsá or ány gárníshment ánd ít wás íncredíble!

Ultímáte Vegán Quesádíllás

Prep Tíme 15 mínutes Cook Tíme 30 mínutes Serves 4 - 6

Ultímáte meátless vegán quesádíllás wíth á creámy cheesy homemáde fíllíng, fresh vegetábles, ánd whole wheát tortíllás.

íngredíents
8 whole wheát tortíllá shells
ávocádo, for servíng
Sálsá, for servíng
FOR THE FíLLíNG
8 oz enchíládá sáuce
1 cup roásted sálted cáshews
1/3 cup nutrítíonál yeást
1/3 cup chunky sálsá
15 oz cán of chíckpeás, dráíned
juíce of 1 lárge líme
1 teáspoon sált
1 teáspoon cumín
1 teáspoon chílí powder
FOR THE VEGGíES
1 green bell pepper, díced
1 medíum oníon, díced
8 cloves of gárlíc, mínced
8 oz slíced mushrooms
1 táblespoon olíve oíl

Dírectíons
To á hígh speed blender or food processor, ádd enchíládá sáuce, cáshews, nutrítíonál yeást, sálsá, dráíned chíckpeás, líme juíce, sált, cumín, ánd chílí powder
Pulse/blend untíl smooth
ádd bell pepper, oníon, gárlíc, ánd olíve oíl to á skíllet ánd sáute over medíum hígh heát for 10 - 15 mínutes, untíl mushrooms cook down
Heát á lárge skíllet over medíum to medíum hígh heát ánd oíl to coát
ássemble quesádíllás by spreádíng the fíllíng míxture ín án even láyer onto one hálf of the tortíllá



0 Response to "ULTíMáTE VEGáN QUESáDíLLáS"

Posting Komentar