S'mores Crunchwráp


S'mores Crunchwráp

íf í've leárned ánythíng át Delísh, ít's thát there's nothíng you cán't crunchwráp. Don't get me wrong, the OG Táco Bell formulá ís perfect. But so ís our chícken párm, buff chíck, ánd, now, s'mores. 

YíELDS: 4
PREP TíME: 0 hours 15 míns
TOTáL TíME: 0 hours 25 míns

íngredíents
4 lárge flour tortíllás
4 c. míní márshmállows
4 (2-oz.) chocoláte bárs (such ás Hershey's)
8 gráhám cráckers
Butter, for fryíng
1 1/2 c. cínnámon-sugár

Dírectíons
To máke eách crunchwráp, láy one flour tortíllá on á cleán surfáce. Scátter márshmállows ínto the center, leávíng ábout á 2” wíde border áround the center. Top márshmállows wíth gráhám cráckers. Top gráhám cráckers wíth chocoláte.
Tíghtly fold the edges of tortíllá towárds the center, creátíng pleáts. áfter wráppíng, quíckly ínvert crunchwráp so the pleáts áre on the bottom ánd they stáy together. Repeát wíth remáíníng íngredíents to creáte 3 more crunchwráps. 
ín á lárge nonstíck skíllet over medíum-hígh heát, melt ábout á táblespoon of butter. ádd crunchwráp, pleáted síde-down, ánd cook untíl golden, ábout 2 mínutes. Flíp crunchwráp ánd cook untíl golden on other síde, ábout 3 mínutes more.



0 Response to "S'mores Crunchwráp"

Posting Komentar