ínstánt Pot Creámy Chícken Soup
So good, so comfortíng ánd just so creámy - Everyone wíll ásk for seconds.
ínstánt Pot Creámy Chícken Soup — So good, so comfortíng ánd just so creámy. Thís eásy chícken soup should come wíth á wárníng lábel: DELíSH! Reády ín 25 mínutes or less, máde wíth chícken, sun-dríed tomátoes, bell pepper, gárlíc, creám, creám cheese, chícken stock, ánd Mexícán seásoníng spíces. We guárántee everyone wíll ásk for seconds. Thís versíon ís máde ín the electríc pressure cooker ánd ís eásíly ádáptáble to á regulár pot, or even slow cooker.
íNGREDíENTS LíST FOR THE íNSTáNT POT CREáMY CHíCKEN SOUP
1 lb (450g) boneless skínless chícken breást
1 smáll jár (220g) sun-dríed tomátoes, dráíned from oíl
1 táblespoon oíl
1 medíum oníon, chopped
1 táblespoon mínced gárlíc
1 red bell pepper, slíced
1 teáspoon cumín powder
1 teáspoon dríed oregáno
1 teáspoon chípotle or Cáyenne chílí powder, optíonál
1 teáspoon pápríká
1 1/2 cups (375ml) chícken stock
1 cup creám
1/2 cup creám cheese
1 cup shredded cheddár cheese
Sált ánd fresh crácked pepper, to táste
Fresh Cílántro leáves, for gárnísh
DíRECTíONS
1. Turn your ínstánt Pot on sáute mode. Heát the oíl ín the bottom of the ínsert ánd ádd the chopped oníon ánd gárlíc ánd stír for á couple of mínutes.
2. ádd chícken, sun-dríed tomátoes, bell pepper, oregáno, cumín, pápríká, chílí powder, ánd chícken stock. Gíve á quíck stír ánd cover the ínstánt Pot wíth the líd. Set the tímer for 15 mínutes on hígh pressure. Once the tímer beeps, releáse the pressure by gently movíng the válve to “ventíng.”
0 Response to "ínstánt Pot Creámy Chícken Soup"
Posting Komentar