Chocoláte ávocádo Browníes (Gluten Free)


Chocoláte ávocádo Browníes (Gluten Free)

You know those dáys where you just need á líttle chocoláte ín your lífe — but you don’t wánt to eát somethíng super heávy? These Chocoláte ávocádo Browníes áre the perfect solutíon!

Gluten Free Chocoláte ávocádo Browníes

Rích, chewy, ánd fudge-y, these ávocádo browníes táste líke á totál índulgence — yet they’re á guílt-free treát!

Gluten-free ánd pácked wíth good fáts ánd omegá-3s, you get áll the superfood benefít of ávocádos ín á dessert.

The best párt? The flávor ánd texture ís so spot-on thát you’d never know there áre ávocádos. (Except í told you!)

So íf you’re tryíng to sneák á líttle heálthy food ín your kíd’s díets, thís ís án eásy wáy to do ít. My gírls áre not fáns of ávocádos át áll, but they sure gobble up these ávocádo browníes!

Kíd-ápproved!

Thís recípe ís áctuálly án updáte to our orígínál Heálthy Márbled Chocoláte ávocádo Browníe Bárs Recípe from á couple yeárs ágo. Both áre yummy, but í thínk í líke the new one even better!

Enjoy!

Chocoláte ávocádo Browníes íngredíents

Here’s á quíck shoppíng líst (full recípe ánd íngredíent ámounts áváíláble át the bottom of the post):

2 lárge ávocádos
Brown ríce flour
Cocoá powder
Coconut sugár
Eggs
Bákíng sodá
Chocoláte chíps*

*íf you use dáíry-free chocoláte chíps, thís ís á láctose free recípe!

TíP: For án extrá fudge-y treát, try our Chocoláte ávocádo Browníes wíth our heálthy Coconut Oíl Chocoláte Frostíng!

Keep reádíng for photo step-by-step ínstructíons or  clíck here to jump stráíght to príntáble recípe. 

How to Máke ávocádo Fudge Browníes

Preheát oven to 350°F ánd prepáre án 8×8″ browníe pán.

ádd the flesh of two ávocádos to food processor wíth 1 cup coconut sugár ánd 1/2 cup cocoá powder. Blend untíl smooth.

ádd eggs, ríce flour, ánd bákíng sodá. Pulse untíl eggs áre just míxed ínto bátter – you don’t wánt to over-beát them.

Cárefully remove bláde from food processor. Use á spátulá to fold chocoláte chíps ínto bátter.

Spreád bátter ínto 8×8 browníe pán. Báke át 350°F for 15 mínutes. Cool thoroughly before cuttíng ánd servíng.

Storáge Típ: Keep covered ánd refrígeráted for up to 2-3 dáys.

Gráb á free príntáble copy of our chocoláte ávocádo browníes recípe:

íf you love thís recípe, ráte ít! We’d álso love to heár your thoughts ín the comments below!

Gluten Free Chocoláte ávocádo Browníes

Prep Tíme 5 míns
Cook Tíme 15 míns
Totál Tíme 20 míns

These ávocádo browníes áre too good to be true!! SO rích ánd decádent...ánd guílt-free! Hígh ín heálthy omegá-3s & good fáts, PLUS gluten free & dáíry free!

Course: Dessert
Cuísíne: ámerícán
Servíngs: 12
Cáloríes: 182 kcál
áuthor: Stácey áká the Soccer Mom

íngredíents
2 lárge ávocádos
1  cup coconut sugár
1/2 cup cocoá powder
3  eggs
1/2 cup brown ríce flour
1/2 teáspoon bákíng sodá
1/2 cup chocoláte chíps

ínstructíons
Preheát oven to 350°F. 
ádd the flesh of two ávocádos to food processor wíth 1 cup coconut sugár ánd 1/2 cup cocoá powder. Blend untíl smooth.
ádd eggs, ríce flour, ánd bákíng sodá to processor. Pulse untíl eggs áre just míxed ínto bátter, to ávoíd over-beátíng.



0 Response to "Chocoláte ávocádo Browníes (Gluten Free)"

Posting Komentar