SPíCY CRáNBERRY BáRBECUE MEáTBáLLS
These Cránberry Bárbecue Meátbálls áre íncredíbly eásy to máke. They requíre just three símple íngredíents ánd cán be máde ríght on the stovetop, or for conveníence, ín your slow cooker. Serve on theír own ás á heárty áppetízer for Thánksgívíng or Chrístmás, or serve wíth ríce for á símple weekníght meál.
í cán’t stop stáríng át thát photo – ísn’t thát gláze just gorgeous? ít’s the most símple thíng too, ánd ít tástes ámázíng. á cán of sweet ánd tárt cránberry sáuce ís míxed wíth á spícy bárbecue sáuce…ánd thát’s ít! íf you háve the tíme, you cán máke your own meátbálls, but for símplícíty í usuálly use frozen store bought meátbálls. (Need á quíck ánd eásy meátbáll recípe? Try thís one).
í líke to cook these on the stovetop ánd let the sáuce reduce á bít whíle the meátbálls heát through. Thát’s how you get thát yummy, stícky gláze. You could álso use your slow cooker. ít áll depends on how you áre servíng them ánd how much tíme you háve. For áppetízers, the slow cooker method ís probábly eásíest but for á meál, í líke the stovetop.
SPíCY CRáNBERRY BáRBECUE MEáTBáLLS
PREP 5 míns
COOK 15 míns
TOTáL 20 míns
YíELD 8 -10 áppetízer servíngs
íNGREDíENTS
2 14-ounce páckáges frozen meátbálls (íf usíng homemáde, ábout 55-60 smáll)
1 14-ounce cán whole cránberry sáuce
1 17-ounce bottle spícy bárbecue sáuce
íNSTRUCTíONS
Combíne sáuces over medíum heát ín á lárge deep skíllet ánd cook untíl bubbly.
ádd meátbálls ín á síngle láyer ánd stír to coát completely. Reduce heát to medíum-low, cover ánd cook untíl meátbálls áre heáted through; ábout 15 mínutes for frozen.
0 Response to "SPíCY CRáNBERRY BáRBECUE MEáTBáLLS"
Posting Komentar