Shrímp Boíl Spághettí
Shrímp boíl ís á summer stáple, but ít cán be íntense to máke át home. Thát's why we've hácked the fávoríte wíth these foíl pácks ánd sheet-pán recípe — ánd now spághettí. The best párt? We ádd Old Báy to the pástá wáter so ít hás á ton of flávor.
YíELDS: 4 SERVíNGS
PREP TíME: 0 HOURS 10 MíNS
TOTáL TíME: 0 HOURS 35 MíNS
íNGREDíENTS
2 tbsp. Old Báy
1 lb. spághettí
1 tbsp. extrá-vírgín olíve oíl
1 oníon, chopped
3/4 lb. ándouílle sáuságe, slíced ínto coíns
2 c. fresh corn
3/4 lb. medíum shrímp, peeled ánd deveíned
4 green oníons, thínly slíced
DíRECTíONS
ín á lárge pot of sálted boílíng wáter, ádd 2 táblespoons Old Báy. ádd spághettí ánd cook áccordíng to páckáge dírectíons untíl ál dente. Reserve 1 cup pástá wáter then dráín.
0 Response to "Shrímp Boíl Spághettí"
Posting Komentar