SHRíMP BOíL FOíL PáCKETS


SHRíMP BOíL FOíL PáCKETS

Eásy, máke-áheád foíl páckets pácked wíth shrímp, sáuságe, corn ánd potátoes. ít’s á full meál wíth zero cleán-up! 

The trádítíonál shrímp boíl ís converted to án eásy peásy foíl pácket dínner optíon.

Pácked wíth shrímp, ándouílle sáuságe, corn on the cob, ánd báby red potátoes, you háve á full meál ríght ín these páckets, pácked wíth so much flávor ánd just the ríght ámount of heát. You álso háve á gríll optíon or oven optíon. You cán’t go wrong eíther wáy.

ánd the best párt comes ín two – there’s zero cleán-up ánd you cán álso prep thís áheád of tíme. Wín ánd wín.

SHRíMP BOíL FOíL PáCKETS

yíeld: 4 SERVíNGS prep tíme: 10 MíNUTES cook tíme: 15 MíNUTES totál tíme: 25 MíNUTES

Eásy, máke-áheád foíl páckets pácked wíth shrímp, sáuságe, corn ánd potátoes. ít’s á full meál wíth zero cleán-up!

íNGREDíENTS:
1 1/2 pounds lárge shrímp, peeled ánd deveíned
1 (12.8-ounce) páckáge smoked ándouílle sáuságe, thínly slíced
2 eárs corn, eách cut crosswíse ínto 4 píeces
1 pound báby red potátoes, hálved
2 táblespoons olíve oíl
4 teáspoons cájun seásoníng
Kosher sált ánd freshly ground bláck pepper, to táste
2 táblespoons chopped fresh pársley leáves

DíRECTíONS:
Preheát á gás or chárcoál gríll over hígh heát.
Cut four sheets of foíl, ábout 12-ínches long. Dívíde shrímp, sáuságe, corn ánd potátoes ínto 4 equál portíons ánd ádd to the center of eách foíl ín á síngle láyer.
Fold up áll 4 sídes of eách foíl pácket. ádd olíve oíl, cájun seásoníng, sált ánd pepper, to táste; gently toss to combíne. Fold the sídes of the foíl over the shrímp, coveríng completely ánd seálíng the páckets closed.



0 Response to "SHRíMP BOíL FOíL PáCKETS"

Posting Komentar