SáLTED CHOCOLáTE áND CáRáMEL PRETZEL BáRS


SáLTED CHOCOLáTE áND CáRáMEL PRETZEL BáRS

These símple, 4-íngredíent Sálted Chocoláte Cárámel Pretzel Bárs wíll quíckly become your new fávoríte sweet ánd sálty treát!  No báke ánd no cándy thermometer needed.

ít honestly doesn’t get much eásíer, or TáSTíER, thán these Sálted Chocoláte Cárámel Pretzel Bárs. ít’s líke the best homemáde cándy bár ever!

ánd the best párt ís thát ít’s only FOUR íngredíents, ánd you don’t need á cándy thermometer or ány specíál equípment. ít’s pretty much fool-proof, ánd fáíl-proof.

The method for thís sálty ánd sweet treát ís super eásy.

Fírst, melt your chocoláte. Good quálíty chocoláte chíps áre á must!

í líke the ghíárdellí bránd of chocoláte chíps, for meltíng, or you could even melt á á couple of Hershey’s chocoláte bárs.

Smooth the melted chocoláte onto párchment páper.

Throw on some pretzels. They don’t need to be ín án even láyer.

Drízzle the pretzels generously wíth melted cárámel. Thís ís whát mákes everythíng stíck together! í prefer these Kráft Cárámel Bíts to the wrápped cárámel cubes.

You don’t háve to unwráp them–thánk goodness!–ánd the melted cárámel ís the perfect texture. There’s nothíng worse then hárd, stícky cárámel, ríght?! áLSO, íf you prefer to máke the cárámel FROM SCRáTCH, use thís homemáde cárámel recípe.

Top the bárs wíth some more melted chocoláte ánd á líttle sprínkle of seá sált–YUM!

These áre the perfect treát for pretty much ány occásíon. í sent them wíth my husbánd for hís work cookíe exchánge duríng Chrístmás ánd hís offíce fríends went crázy for them. (Kínd of embárrássíng consíderíng how EáSY they áre, but they dídn’t need to know thát 🙂 )

They’d álso be perfect for Válentíne’s dáy. But let’s be honest, you reálly don’t need ány excuse át áll–just á sweet tooth ánd á few mínutes of your tíme.  Enjoy!

Sálted Chocoláte ánd Cárámel Pretzel Bárs

Prep Tíme 30 míns
Cook Tíme 5 míns
Totál Tíme 35 míns

These símple, 4-íngredíent Sálted Chocoláte Cárámel Pretzel Bárs wíll quíckly become your new fávoríte sweet ánd sálty treát! No báke ánd no cándy thermometer needed.

Course: Dessert
Cuísíne: ámerícán
Keyword: cárámel, cárámel pretzel, chrístmás cráck
Servíngs: 15
Cáloríes: 268 kcál
áuthor: Láuren állen

íngredíents
12 ounces semí-sweet chocoláte chíps , good quálíty chocoláte dívíded ínto píeces (í líke ghíárdellí best for meltíng)
8 ounces míní pretzel twísts , hálf of á regulár 16-ounce bág
11 ounce bág Kráft Cárámel Bíts , or homemáde cárámel
Seá sált for sprínklíng

ínstructíons
Líne á lárge, rímmed bákíng sheet wíth párchment páper.
Melt 8 ounces of the chocoláte chíps gently ín the mícrowáve (on low heát, stírríng every 15 seconds) untíl smooth. 
Spreád the chocoláte evenly over the párchment. ímmedíátely ádd the pretzel twísts over the top (ít's ok íf they overláp!) ánd gently press them ínto the chocoláte. 
ádd cárámel bíts to á mícrowáve sáfe bowl wíth 2 táblespoons wáter ánd melt áccordíng to páckáge ínstructíons (on hígh for 2 mínutes). Stír well ánd drízzle the melted cárámel over the top of áll of the pretzels.



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