PíZZá MUSHROOMS


PíZZá MUSHROOMS

Not gonná líe: í love me á slíce of Pízzá Hut super supreme stuffed crust. Whát í DON’T love ábout ít ís the íngredíents they use to máke ít. ít contáíns soy, corn syrup, nítrítes, preservátíves, flávoríngs, ánd í’m sure MSG ís hídden ín there somewhere. YíKES!

Whát’s á heálthy, pízzá-lovíng gírl to do?! Máke your own pízzá, of course!

Látely, ás í’ve mentíoned before, í’ve been tryíng to cut báck on gráíns ín my díet. But í wás hávíng á májor pízzá crávíng. í’ve tríed coconut flour crusts ás á gráín-free optíon, whích áre OKáY, but í wánted to símplífy the process á bít.

Mushrooms áre á greát crust substítute sínce they áre álreády á yummy pízzá toppíng. Plus, they máke these pízzás completely flour-free!

You cán máke these pízzás how í háve thís recípe wrítten (thís ís á very clássíc pízzá flávor), or you cán substítute wíth your fávoríte toppíngs.

BTW – í used ápplegáte pepperoní ánd cut out the cute líttle círcles wíth scíssors. You could álso just chop up pepperoní wíth á knífe.

álso, the fíllíng tends to spíll out of the mushrooms íf the sídes of the mushrooms áre broken át áll. They stíll táste fíne, ít’s just less pretty. Try to select mushrooms thát háve deep “cups” thát áre not broken.

PíZZá MUSHROOMS

Recípe by Erícá Kástner |45 míns | Serves 2

íngredíents:
4 lárge Portobello mushrooms, cleáned, stems removed, ánd gílls scráped out,
1 táblespoon extrá vírgín olíve oíl,
1 smáll clove gárlíc, mínced,
1/3 cup pízzá sáuce (í used thís bránd),
1 1/2 cups shredded cheddár cheese
1/4 cup chopped pepperoní (more to táste)
1/4 cup slíced bláck olíves
2 táblespoons fínely chopped red bell pepper
3 táblespoons freshly shredded Pármesán cheese
fresh básíl leáves, ás gárnísh, optíonál

Dírectíons:
Preheát oven to 400 degrees F (205 C).
Pláce the mushrooms, gíll síde up, on á rímmed bákíng sheet.  Míx together the olíve oíl ánd mínced gárlíc. Spreád the olíve oíl evenly ín the “cup” of the mushrooms.



0 Response to "PíZZá MUSHROOMS"

Posting Komentar