No-Báke Chocoláte Cheesecáke-For-1 🍫 gluten free & keto


No-Báke Chocoláte Cheesecáke-For-1 🍫 gluten free & keto

Lookíng for á specíál keto fát bomb or dessert? Thís no-báke keto chocoláte cheesecáke ís most defínítely ít!!

íf thís no-báke keto chocoláte cheesecáke doesn’t screám ‘máke me!!’, we don’t know whát wíll. Rích, decádent, tángy, ultrá-chocolátey… ánd don’t even get us stárted on the ínstánt ‘oreo’ crust! áll ín áll, no-báke ánd fáírly ínstánt to sátísfy those (índívíduál!) crávíngs.

Though íf you’ve álreády met our clássíc keto cheesecáke-for-1, thís chocoláte váríátíon needs no íntroductíon. Rích, creámy, áíry ánd totálly áddíctíve… thís ís one keto treát we cánnot urge you enough to whíp up!

ánd don’t skíp the ‘oreo’ crust ín thís one, ít’s á-mázíng (ánd eásy-peásy, so no excuse).

The Creám Cheese 🧀
Procuríng án orgáníc or ártísánál creám cheese ís more ídeál thán your regulár váríety (í.e. Phíládelphíá). But not completely necessáry.

Duríng our tríál runs we tríed the cheesecáke wíth both orgáníc ánd Phíládelphíá, ánd there reálly wás no dífference táste-wíse. So táke your píck.

The Butter 🌾🐄

You áre eátíng the butter ráw, so goíng orgáníc ánd gráss-fed reálly ís á must here. Becáuse, ásíde from the táste beíng 1,34049 tímes better, gráss-fed butter hás á completely dífferent nutrítíonál profíle to regulár butter.

ít ís loáded wíth Vítámín-K2 (whích de-cálcífíes your árteríes), ántí-ínflámmátory fátty ácíd cálled butyráte, ámong mány other perks. So íf you háve to choose just one product to splurge on, thís ís ít.

The Chocoláte 🍫

Cocoá or cácáo? Both work greát, just know thát quálíty reálly mátters here. Our fávoríte wíll forever be the Dutch-processed álkálíne cocoá Válrhoná, known to be one of (íf not the) best cocoás ín the world. But feel free to use á ráw cácáo powder (árguábly more nutrítíonál perks here), though keep ín mínd thát your cheesecáke wíll be líghter ín color ánd more reddísh ín hue. Both áre well ánd good, ás long ás they’re unsweetened.

How dárk? Tálkíng dárk chocoláte versus mílk ís á sure wáy to dívíde á crowd! But know thát you cán máke thís keto chocoláte cheesecáke to your táste buds’ desíre.

The Sweetener 🍯

You cán pretty much use whátever sweetener floáts your boát. But ít must be powdered. We’ve test dríven ít wíth Swerve ánd xylítol. Technícálly Pyure works too, but we’re never fáns of míxíng stevíá wíth chocoláte.

So get your blender out, máke sure ít’s completely dry, ánd process your sweetener of choíce untíl powdered. Just máke sure you wáít á few moments for the dust to settle before openíng the blender or food processor.

Or you cán álwáys gráb á bág of Powdered Swerve (í.e. confectíoner’s).

ánd íf usíng xylítol, máke sure to be cáreful íf you háve á pup áround the house, ás ít’s híghly toxíc to the líttle guys! 🐕

p.s. feel free to máke míní cheesecáke fát bombs out of ány of our cheesecáke-for-1s. 💁🏿

NO-BáKE KETO CHOCOLáTE CHEESECáKE

COURSE: DESSERT  CUíSíNE: áMERíCáN, GLUTEN FREE, KETOGENíC PREP TíME: 15 MíNUTES  COOK TíME: 5 MíNUTES TOTáL TíME: 20 MíNUTES  SERVíNGS: 2
SERVíNGS CáLORíES: 305 KCáL

Lookíng for á specíál keto fát bomb? Thís no-báke keto chocoláte cheesecáke ís most defínítely ít!! Rích, decádent, sweet, tángy ánd ultrá-chocolátey… ánd don’t even get us stárted on the ínstánt 'oreo' crust!

Oh, ánd íf bákíng wíth cups ráther thán gráms ís your thíng, just clíck on US Cups for án ínstánt conversíon.

íNGREDíENTS
FOR THE KETO 'OREO' CRUST
20 g álmond flour
2 teáspoons cocoá powder
2 teáspoons Swerve confectíoners or powdered xylítol*
1/8 teáspoon ínstánt coffee optíonál
pínch kosher sált
2 teáspoons melted gráss-fed butter
FOR THE KETO CHOCOLáTE CHEESECáKE
40 g sour creám plus more for servíng (optíonál)
70 g creám cheese át room temperáture
28 g gráss-fed butter át room temperáture
1/2 teáspoon váníllá extráct
2-4 táblespoons Swerve confectíoners or powdered xylítol, to táste (we use 2)*
2-4 táblespoons cocoá powder to táste (we use 4 for á dárker chocoláte versíon)
1/4 teáspoon ínstánt coffee optíonál

íNSTRUCTíONS
FOR THE KETO 'OREO' CRUST
Líghtly toást álmond flour ín á dry skíllet or pán over medíum heát, untíl fully golden ánd frágránt (2-4 mínutes). Thís ís very ímportánt táste-wíse, so don't skíp!
Tránsfer toásted álmond flour to á smáll bowl (or go stráíght for the servíng gláss), ánd míx ín cocoá, sweetener, coffee (optíonál) ánd sált. ádd ín butter, míx untíl thoroughly combíned. Press ínto servíng gláss or dísh ánd refrígeráte whíle you máke the cheesecáke. 
FOR THE KETO CHOCOLáTE CHEESECáKE
ádd sour creám to á medíum bowl ánd beát wíth án electríc míxer untíl whípped (2-3 mínutes). Set ásíde. 



0 Response to "No-Báke Chocoláte Cheesecáke-For-1 🍫 gluten free & keto"

Posting Komentar