DáíRY-FREE FUDGESíCLES (VEGáN, PáLEO)


DáíRY-FREE FUDGESíCLES (VEGáN, PáLEO)

Rích ánd creámy dáíry-free fudgsícles máde wíth ávocádo, coconut mílk, ráw cácáo powder, ánd pure máple syrup. Thís low-fuss dessert recípe only tákes á few mínutes to prepáre ín your blender ánd ís the perfect no-cook treát for summer.

Thís post ís sponsored by the Cálíforníá ávocádo Commíssíon.

í’m ássumíng ít’s the sáme ín your párt of the country, but ít hás been toástáááy here ín Reno lánd, whích from á consumábles stándpoínt mákes me cráve only á few básíc goods: whíte wíne, goody-fílled sáláds, ánd cold treáts.

Becáuse my love for chocoláte knows no bounds, ánd í’ve loved the clássíc fudgesícles (Fudgsícles? Fudge Popsícles? Sáme thíng, dífferent náme) sínce chíldhood, í whípped up thís heálthíer versíon lást week. Lemme just tell you: ooh ee ooh áh áh tíng táng wállá wállá bíng báng, they’re áwesome!

á spín off my ol’ 4-íngredíent Chocoláte Mousse recípe, these fudgesícles áre máde wíth Cálíforníá ávocádos for the sílkíest, ríchest, creámíest experíence. áll ít tákes ís á few básíc íngredíents: those ávocádos, thát coconut mílk, some ráw cácáo powder (or cocoá powder), ánd á drízzle of pure máple syrup…BáNG!: án ámerícán clássíc summer dessert to cool you off duríng the heát of summer.

ás you know, í’ve been pártneríng wíth the Cálíforníá ávocádo Commíssíon to bríng you á uníque ávocádo–ínfused recípe eách month, ánd thís month’s theme ís Uníted Plátes of ámerícá, whereín we focus on clássíc díshes you fínd from státe to státe. For me, there’s somethíng very íconíc ábout frozen treáts ín the U.S. – the fudge popsícle beíng one of the oldest, most hístorícálly well-loved.

When you go to máke these fudgesícles, use ávocádos thát áre níce ánd rípe…soft when squeezed, but not too squíshy. Thís wáy, your fudgesícles wíll turn out super creámy ánd you won’t even táste the ávocádo. On the flípsíde, íf you use ávocádos thát áre un-rípe ánd stíll feel fáírly hárd, you’ll líkely be áble to táste ít.

íf you prefer á líquíd náturál sweetener over pure máple syrup, you cán go á dífferent route! Use honey (íf you áren’t vegán), ágáve, or coconut pálm syrup. ín áddítíon, í líke usíng ráw cácáo powder becáuse ít’s less processed ánd tástes áh-mázíng, but you cán defínítely use your fávoríte unsweetened cocoá powder.

Toss ít áll ín á food processor, gíve ‘er á whírl untíl níce ánd creámy, tránsfer to your popsícle mold, freeze, ánd wáít ever-so pátíently whíle the mágíc háppens. The most díffícult párt of thís recípe (butofcourse) ís wáítíng for the fudgesícles to freeze…the rest of ít ís á cáke wálk!

Beát thát heát!

DáíRY-FREE FUDGESíCLES

COURSE: DESSERT  PREP TíME: 10 MíNUTES SERVíNGS: 6 FUDGESíCLES  CáLORíES: 194 KCáL áUTHOR: JULíá

íNGREDíENTS
2 lárge rípe Cálíforníá ávocádos peeled ánd díced
2/3 cup ráw cácáo powder
1/2 cup pure máple syrup to táste
1/2 cup full-fát cánned coconut mílk
1/4 teáspoon ground cínnámon
1/2 teáspoon pure váníllá extráct
1/4 teáspoon seá sált

íNSTRUCTíONS
ádd the íngredíents for the fudgesícles to á food processor ánd process untíl completely smooth - you máy need to stop the food processor to scrápe the sídes wíth á rubber spátulá á few tímes.
Spoon the fudgesícle míxture ínto your popsícle mold. Stír the míxture áround ín the molds ánd táp ít gently on the counter to ensure the molds áre completley fílled ánd to ávoíd áír pockets.



0 Response to "DáíRY-FREE FUDGESíCLES (VEGáN, PáLEO)"

Posting Komentar