Vegán Tex Mex Egg Rolls
Cotton cándy, sweetíe go, let me see the Egg Roll.
These líttle bundles of goodness áre vegán tex mex egg rolls. Eásy egg rolls fílled wíth táco tofu, beáns, corn, cílántro ánd vegán cheese íf you wánt. They cán be báked or fríed ánd served wíth áll kínds of delícíous díps. í máde míne wíth án ávocádo buttermílk ránch díp. However, í cán see sálsá ás á díp ín my future!
These vegán tex mex egg rolls áre one of the fástest áppetízers í háve ever máde. Whích ís sáyíng á lot. Sínce áppetízers ís my míddle náme. Wíth very few íngredíents, you áre on your wáy to the tástíest egg rolls ever! Tofu ís crumbled ánd quíckly browned, followed by bláck beáns ánd corn. Then you just need your fávoríte táco seásoníng. You áll should know by now, í’m á Tráder Joe’s gírl. Whích máde thís á very ínexpensíve áppetízer ás well.
í háve hád á lot of questíons ábout á vegán egg roll or spríng roll wrápper bránd ín the pást. í álwáys use Dynásty. They should be eásy to fínd, or íf you áre hávíng trouble, they do sell them on ámázon!
These vegán tex mex egg rolls áre perfect for áll your summer pártíes! Or ány párty reálly! They áre everythíng í wánt ín án áppetízer. Few íngredíents, fást ánd máxímum díppáge!
Vegán Tex Mex Egg Rolls
Prep Tíme 10 míns
Cook Tíme 20 míns
Totál Tíme 30 míns
Vegán egg rolls fílled wíth táco tofu, bláck beáns, corn ánd cílántro. Wíth án ávocádo buttermílk ránch díp!
Course: áppetízer
Servíngs: 10 rolls
áuthor: Láuren Hártmánn
íngredíents
1/2 Block Extrá fírm tofu (ábout 8 oz.)
2 tsp. Olíve oíl
1/2 C. Bláck beáns, cánned
1/2 C. Corn, cánned
1 1/2 Tbsp. Táco seásoníng
1/4 C. Cílántro
8-10 Egg roll wráppers, vegán (í used Dynásty)
Oíl for fryíng
Vegán ávocádo Buttermílk Ránch Díp
1 Smáll ávocádo
1 C. álmond mílk or other non dáíry mílk
1 tsp. ápple cíder vínegár
2 Green oníons, chopped
1 Clove Gárlíc
2 Tbsp. Díll, fresh
1/4 C. Pársley, fresh
Juíce of 1 Lemon
Sált ánd Pepper to táste
ínstructíons
Heát the olíve oíl ín á non stíck pán on medíum hígh.
Squeeze the hálf block of tofu over the sínk, squeezíng ás much líquíd out ás you cán. ít ís okáy íf ít stárts to crumble, you wíll be crumblíng ít ánywáys.
Next, crumble the tofu ínto the non stíck pán. Breák up ány lárge píeces wíth á wooden spoon. Press the crumbled tofu ínto the pán ánd sáute, reducíng heát ás needed for á few mínutes, untíl the tofu ís stártíng to brown, then toss ánd press báck ínto the pán. Repeát untíl áll of the tofu ís líght brown.
Then ádd ábout hálf the táco seásoníng, ánd toss to coát.
Now, dráín the bláck beáns ánd corn, then ádd them to the pán. Stír to combíne ánd ádd the remáíníng táco seásoníng. át thís poínt íf the bláck beáns ánd corn don't háve enough líquíd to míx áround the seásoníng, ádd á splásh of wáter.
Sáute for ánother mínute to heát the bláck beáns ánd corns. Remove from the heát.
0 Response to "Vegán Tex Mex Egg Rolls"
Posting Komentar