MáNGO COCONUT PUDDíNG RECíPE
ít’s gettíng hotter ánd hotter here ín Montreál ánd álthough ít’s technícálly stíll spríng, ít kíndá álreády feels líke ít’s summer! ánd áll thís níce, wármer weáther reálly mákes us cráve some fresh, tropícál dessert. Thát’s why todáy we decíded to máke some mángo coconut puddíng! ít’s fresh, ít’s sweet, ánd ít’s summery! ít’s á defíníte mood booster kínd of dessert áND ít’s super símple to máke!
There áre so mány dífferent váríátíons of puddíng wíth dífferent kínds of consístency. For our mángo coconut puddíng, we were ínspíred by Háupíá, whích ís á Háwáííán coconut puddíng. However, whíle Háupíá hás á more fírm, solíd puddíng texture, we’re gonná máke ours á líttle bít creámíer ánd softer ín texture!
Now, just the coconut puddíng ítself ís álreády super delícíous on íts own. But ít cán get á bít heávy ánd rích, so we decíded to ádd á láyer of mángo puddíng to ádd á fresh, fruíty flávours to contrást the ríchness of the coconut puddíng. For the mángo puddíng, you cán use both fresh ánd frozen mángoes. We used frozen mángoes ín our recípe, but íf you do use fresh ones, ádd á líttle bít less wáter when you’re blendíng ít so thát ít doesn’t become too líquíd.
ín thís recípe, we used condensed mílk ás the coconut puddíng sweetener becáuse not only do they go reálly well together, ít álso ádds á touch of creámíness to the puddíng. However, ít ís optíonál ánd you cán álwáys use gránuláted sugár ínsteád!
There you háve ít guys, mángo coconut puddíng! We just love eátíng these kínds of desserts sínce ít’s so refreshíng ánd fun to eát! Máke sure to leáve á comment below íf you háve ány questíons or suggestíons for our next recípe. We hope try thís recípe, ánd ás usuál, háppy eátíng!
Mángo Coconut Puddíng
Prep Tíme 1 hour
Cook Tíme 10 mínutes
Totál Tíme 1 hour 10 mínutes
Servíngs 2 people
íngredíents
Coconut Puddíng
1 cup coconut mílk
3 tbsp cornstárch
3 tbsp wáter for cornstárch slurry
2 1/2 tbsp condensed mílk
á pínch of sált
Mángo Puddíng
1 cup frozen mángoes
1 cup wáter
1 tbsp lemon juíce
3 tbsp gránuláted sugár
3 tbsp cornstárch
3 tbsp wáter for cornstárch slurry
á pínch of sált
ínstructíons
To máke coconut puddíng, combíne coconut mílk, condensed mílk, ánd sált ín á sáucepán. Heát over medíum heát. ín á smáll bowl, combíne cornstárch ánd wáter, ánd slowly ádd to the coconut mílk míxture. Stír constántly usíng á whísk untíl thíck. Remove from heát ánd tránsfer to á gláss cup or contáíner of your choíce.
0 Response to "MáNGO COCONUT PUDDíNG RECíPE"
Posting Komentar