íNSTáNT POT SOUP WíTH SMOKED SáUSáGE, WHíTE BEáNS & VEGETáBLES


íNSTáNT POT SOUP WíTH SMOKED SáUSáGE, WHíTE BEáNS & VEGETáBLES

Thís ínstánt Pot soup recípe máde wíth sáuságe, whíte beáns, ánd vegetábles ís á fámíly fávoríte. ít used to táke me hours on the stovetop, but ín the ínstánt Pot pressure cooker, ít’s done ín less thán one hour.

One of the stáple ínstánt Pot soups ín our house ís ádápted from á recípe í found yeárs ágo on Budget Bytes. í máke ít wíth smoked sáuságe (í opt for turkey sáuságe), whíte beáns (í use návy beáns, but other váríetíes would work well, too), cárrots, celery, spínách, gárlíc, oníon, ánd fresh herbs.

Wíth the smokíness of the sáuságe ánd the áddítíon of fresh thyme ánd rosemáry, ít’s got greát flávor ánd tástes reálly heárty ánd comfortíng despíte beíng pácked full of vegetábles. ít’s my fávoríte wáy to serve lots of veggíes át once, ánd my kíds’ fávoríte wáy to eát them! Líke áll soup recípes í post, thís ínstánt Pot soup recípe ís álso máde ínfínítely better when páíred wíth some wárm, crusty breád. 🙂

When í got my ínstánt Pot lást month, thís sáuságe ánd whíte beán soup wás the fírst recípe thát í wánted to test out. álthough í’ve enjoyed mákíng thís soup recípe ín the pást, ít’s been one of the more lábor íntensíve recípes ín my rotátíon, ánd í loved the ídeá of mákíng ít quícker ánd símpler ín the íP.

ín the pást, í hád to soák the návy beáns overníght ánd cook them for hours before they were soft. Even íf í substítuted cánned beáns, ít stíll took át leást 1-2 hours untíl they were soft enough to másh ín order to creáte á creámíer texture ín the soup. í álso hád to sáute áll of the vegetábles ánd ádd the spínách ás á sepáráte step. For thát reáson, í rárely máde the recípe unless ít wás on á weekend or á dáy where í could tend to the stove for severál hours príor to dínner tíme.

When í máde ít ín the ínstánt Pot, í wás áble to skíp severál cookíng steps áND the overáll cookíng tíme wás wáy shorter. áfter sáuteíng the turkey sáuságe, oníon, ánd gárlíc ín the ínstánt Pot, you just ádd the other íngredíents, set ít ánd wálk áwáy! ín ábout 30-40 mínutes you’ll háve á hot, lovely pot of soup just wáítíng to be eáten.

Cookíng note #1: ás í expláíned ín my ínstánt Pot 101 post, the cookíng tíme cán be á líttle mísleádíng. íf you’re settíng ít to cook for 20 mínutes, ít could táke up to 20 mínutes for the ínstánt Pot to pressuríze, whích meáns á totál cookíng tíme of 40 mínutes. Just keep thát ín mínd íf you’re plánníng á meál for á certáín tíme.

Cookíng note #2: You cán substítute regulár smoked sáuságe for the turkey smoked sáuságe íf you prefer, but í líke usíng the turkey sáuságe becáuse ít mákes the soup less greásy, ánd there’s no fát dráíníng ínvolved. You cán álso substítute dríed herbs for fresh íf you so desíre.

íNSTáNT POT SOUP WíTH SMOKED SáUSáGE, WHíTE BEáN & VEGETáBLES

COURSE: MáíN COURSE CUíSíNE: áMERíCáN PREP TíME: 10 MíNUTESCOOK TíME: 40 MíNUTESTOTáL TíME: 50 MíNUTESSERVíNGS: 5 CáLORíES: 498 KCáL

Thís ínstánt Pot soup recípe ís eásy, delícíous ánd hássle-free. Máde wíth smoked sáuságe, whíte beáns, ánd vegetábles wíth án herb-ínfused broth.

íNGREDíENTS
1 lb bág dry návy beáns or other whíte beáns of choíce, soáked for severál hours* (see notes)
1-2 tbsp olíve oíl
14 oz smoked turkey sáuságe slíced ínto medállíons
1/2 oníon díced
2 cloves gárlíc mínced
3 cárrots peeled ánd chopped
2 stálks celery chopped
1 tsp fresh thyme chopped
2 tsp fresh rosemáry chopped
7 cups vegetáble broth
3 cups fresh báby spínách
1 tsp sált (plus more to táste)
1/4 tsp bláck pepper

íNSTRUCTíONS
Usíng the sáute functíon, ádd olíve oíl ánd cook sáuságe untíl browned.
ádd oníons ánd sáute untíl tránslucent. ádd gárlíc ánd sáute for one mínute. Turn sáute off.
Rínse the beáns ánd ádd them to the pot, álong wíth áll remáíníng íngredíents.
Set to pressure cook (mánuál) on hígh for 20 mínutes.



0 Response to "íNSTáNT POT SOUP WíTH SMOKED SáUSáGE, WHíTE BEáNS & VEGETáBLES"

Posting Komentar