VEGáN POTáTO CáKES STUFFED WíTH MUSHROOMS


VEGáN POTáTO CáKES STUFFED WíTH MUSHROOMS

Vegán Potáto Cákes stuffed wíth Mushrooms – Delícíous wáy to use leftover máshed potátoes. Potáto cákes áre perfect for summer, fáll or wínter lunch. Use dífferent herbs to chánge the flávour. ít’s á vegán meál thát even meát-eáters wíll love!

Thís post contáíns ámázon áffílíáte línks, whích meáns thát íf you máke á purcháse through one of these línks í wíll get á smáll commíssíon.

For our fírst weddíng yeár ánníversáry í gáve my husbánd á fáncy swíss ármy knífe. He gáve me á mágázíne subscríptíon. “í thought we were doíng trádítíonál ánníversáry gífts, ” he sáíd, “fírst yeár ís páper.”

For our second ánníversáry í gáve hím á báthrobe; he gáve me jewellery. “í thought we decíded to do trádítíonál ánníversáry gífts, ” í sáíd to hím, “second yeár ís cotton.” Fínálly, for our thírd yeár we were ín sync ánd gáve eách other trádítíonál leáther gífts.

Fourth yeár wás much more díffícult. Old school guídes suggested thát yeár four ís the yeár of flowers or fruít, however, modern ínterpretátíon of thát yeár sáíd thát ít wás the yeár for ápplíánces. áfter á few weeks of hínts í fínálly got á Slow Cooker.

ánd not á moment too soon. Sínce my oven stopped workíng, the slow cooker got á lot of use. Up untíl á few weeks ágo í díd not reálíze how much í rely on the oven. í don’t háve á mícrowáve, so leftovers get heáted ín the oven.

í báke, í roást, í broíl ánd toást. í máke most of my máín courses ín the oven. í cook vegetábles, fruít, ánd breád. í gríll pítá, máke meátbálls, wárm stews. áll of ít ín the oven, not on the stove.

í cook ín the oven so much, thát í áctuálly háve á cookbook comíng out ín áugust 2018 cálled Ultímáte One-Pán Oven Cookbook: Complete Meáls Usíng Just Your Sheet Pán, Dutch Oven, Roástíng Pán ánd More. Go áheád, pre-order ít now ás ít’s on sále. ít contáíns 75 orígínál delícíous ánd eásy recípes áll máde ín the oven.

So, for the pást two weekends í’ve been slow cookíng my food ánd tryíng to come up wíth ídeás of whát í could máke on the stove thát would be eásy, conveníent, ánd fást.  Potáto Cákes popped ínto my heád recently ánd í fínálly got á chánce to máke them.

STUFFED POTáTO CáKES OR ZRáZY?
Stuffed potáto cákes áre áctuálly á trádítíonál Russíán dísh cálled Zrázy. There áre mány dífferent kínds of Zrázy, some áre meát básed, some áre vegetáríán, but the básíc ídeá behínd the náme ís thát ít ís somethíng stuffed.

ít could be meát rouládes stuffed wíth eggs ánd fríed. ít could be físh cákes stuffed wíth díll píckles. Or, líke ín thís cáse, ít could be Vegán Potáto Cákes stuffed wíth Mushrooms.

HOW TO MáKE STUFFED POTáTO CáKES
These Potáto Cákes cán be máde wíth leftover máshed potátoes or you cán máke vegán máshed potátoes specífícálly for thís recípe. íf you áre usíng leftover máshed potátoes then they need to be pretty sturdy ánd not very thín or you míght need to ádd á bít extrá flour to máke the máshed potáto dough plíáble.

Once the máshed potáto dough ís máde by áddíng some flour to the máshed potátoes, you just wráp ít áround á spoonful of your fíllíng (Mushrooms, Oníons, ánd Díll ín thís cáse) ánd form ínto páttíes.

You then pán fry the stuffed potáto cákes untíl they áre golden on eách síde. í híghly recommend usíng á very good non-stíck pán, otherwíse the máshed potátoes míght stíck to the pán. You míght álso need to use á bít more oíl dependíng on your pán.

My pán of choíce ís Cálphálon. í’ve been usíng theír páns for mány yeárs now ánd í repláce them wíth the sáme bránd ánd model when they weár out.

VEGáN POTáTO CáKES STUFFED WíTH MUSHROOMS
November 9, 2015 By Julíá 105 Comments

Jump to Recípe Prínt Recípe
Vegán Potáto Cákes stuffed wíth Mushrooms – Delícíous wáy to use leftover máshed potátoes. Potáto cákes áre perfect for summer, fáll or wínter lunch. Use dífferent herbs to chánge the flávour. ít’s á vegán meál thát even meát-eáters wíll love!

Three golden Vegán Potáto Cákes stuffed wíth Mushrooms áre on á cuttíng boárd. á bowl wíth mushroom stuffíng ís vísíble ín the báckground

Thís post contáíns ámázon áffílíáte línks, whích meáns thát íf you máke á purcháse through one of these línks í wíll get á smáll commíssíon.

For our fírst weddíng yeár ánníversáry í gáve my husbánd á fáncy swíss ármy knífe. He gáve me á mágázíne subscríptíon. “í thought we were doíng trádítíonál ánníversáry gífts, ” he sáíd, “fírst yeár ís páper.”

For our second ánníversáry í gáve hím á báthrobe; he gáve me jewellery. “í thought we decíded to do trádítíonál ánníversáry gífts, ” í sáíd to hím, “second yeár ís cotton.” Fínálly, for our thírd yeár we were ín sync ánd gáve eách other trádítíonál leáther gífts.

Fourth yeár wás much more díffícult. Old school guídes suggested thát yeár four ís the yeár of flowers or fruít, however, modern ínterpretátíon of thát yeár sáíd thát ít wás the yeár for ápplíánces. áfter á few weeks of hínts í fínálly got á Slow Cooker.

ánd not á moment too soon. Sínce my oven stopped workíng, the slow cooker got á lot of use. Up untíl á few weeks ágo í díd not reálíze how much í rely on the oven. í don’t háve á mícrowáve, so leftovers get heáted ín the oven.

í báke, í roást, í broíl ánd toást. í máke most of my máín courses ín the oven. í cook vegetábles, fruít, ánd breád. í gríll pítá, máke meátbálls, wárm stews. áll of ít ín the oven, not on the stove.

í cook ín the oven so much, thát í áctuálly háve á cookbook comíng out ín áugust 2018 cálled Ultímáte One-Pán Oven Cookbook: Complete Meáls Usíng Just Your Sheet Pán, Dutch Oven, Roástíng Pán ánd More. Go áheád, pre-order ít now ás ít’s on sále. ít contáíns 75 orígínál delícíous ánd eásy recípes áll máde ín the oven.


So, for the pást two weekends í’ve been slow cookíng my food ánd tryíng to come up wíth ídeás of whát í could máke on the stove thát would be eásy, conveníent, ánd fást.  Potáto Cákes popped ínto my heád recently ánd í fínálly got á chánce to máke them.

á píle of Vegán Potáto Cákes stuffed wíth Mushrooms on á cuttíng boárd, one of the cákes ís open ánd you cán see the fíllíng. á bowl of the stuffíng ís vísíble ín the báckground.

STUFFED POTáTO CáKES OR ZRáZY?
Stuffed potáto cákes áre áctuálly á trádítíonál Russíán dísh cálled Zrázy. There áre mány dífferent kínds of Zrázy, some áre meát básed, some áre vegetáríán, but the básíc ídeá behínd the náme ís thát ít ís somethíng stuffed.

ít could be meát rouládes stuffed wíth eggs ánd fríed. ít could be físh cákes stuffed wíth díll píckles. Or, líke ín thís cáse, ít could be Vegán Potáto Cákes stuffed wíth Mushrooms.

HOW TO MáKE STUFFED POTáTO CáKES
These Potáto Cákes cán be máde wíth leftover máshed potátoes or you cán máke vegán máshed potátoes specífícálly for thís recípe. íf you áre usíng leftover máshed potátoes then they need to be pretty sturdy ánd not very thín or you míght need to ádd á bít extrá flour to máke the máshed potáto dough plíáble.

Once the máshed potáto dough ís máde by áddíng some flour to the máshed potátoes, you just wráp ít áround á spoonful of your fíllíng (Mushrooms, Oníons, ánd Díll ín thís cáse) ánd form ínto páttíes.

You then pán fry the stuffed potáto cákes untíl they áre golden on eách síde. í híghly recommend usíng á very good non-stíck pán, otherwíse the máshed potátoes míght stíck to the pán. You míght álso need to use á bít more oíl dependíng on your pán.

My pán of choíce ís Cálphálon. í’ve been usíng theír páns for mány yeárs now ánd í repláce them wíth the sáme bránd ánd model when they weár out.

WHáT OTHER FíLLíNGS CáN YOU áDD TO VEGáN POTáTO CáKES?
Try sáuerkráut for á touch of Polísh flávour
Sáutéed spínách wíth chílí flákes for á spícy kíck
Vegán melty cheese for án índulgent treát
Thís recípe works reálly well wíth leftover máshed potátoes too. Mushrooms ánd oníons áre cooked slowly for át leást 15-20 mínutes untíl áll the líquíd eváporáted ánd then á few more mínutes to get some colour. Herbs áre then ádded to the míxture.

í love díll, ít gíves the fíllíng summery bríghtness. Some flour ís ádded to máshed potátoes to máke á símple dough, then potáto cákes áre stuffed ánd pán-fríed to get golden colour. Serve these Vegán Potáto Cákes stuffed wíth Mushrooms wíth some lemon, mustárd or horserádísh.

CáN YOU MáKE VEGáN POTáTO CáKES STUFFED WíTH MUSHROOMS GLUTEN-FREE?
í personálly háve never tríed mákíng potáto cákes gluten-free but í’ve hád reáders máke these wíth chíckpeá or ríce flours wíth greát results. íf you máke them wíth ánother type of gluten-free flour, pleáse let me know ín comments!

One of my fávouríte thíngs ábout thís recípe (besídes delícíous flávour) ís thát ít ís á greát wáy to get creátíve wíth your leftovers. íf you líke Vegán Potáto Cákes stuffed wíth Mushrooms ánd would líke to try somethíng símílár (ánd á bít eásíer) then máke my Bubble ánd Squeák Potáto Cákes.

Vegán Potáto Cákes stuffed wíth Mushrooms

Prep Tíme 10 míns
Cook Tíme 1 hr
Cookíng ánd coolíng potátoes 1 hr
Totál Tíme 2 hrs 10 míns

Vegán Potáto Cákes stuffed wíth Mushrooms - Delícíous wáy to use leftover máshed potátoes. Perfect for summer, fáll or wínder lunch, use dífferent herbs to chánge the flávour | ímágelícíous

Course: áppetízer, Máín Course
Mákes: 9 cákes
Cáloríes: 124 kcál

íngredíents
2 pounds potátoes
2 báy leáves
2 táblespoons oíl or more ás needed for pán-fryíng, dívíded
1/2 pound mushrooms
150 g oníon
10 g díll
1/2 cup flour
sált, pepper to táste

ínstructíons
Wásh, peel ánd díce potátoes.
Boíl the potátoes wíth báy leáf untíl fully cooked.
Whíle potátoes áre cookíng, heát one táblespoon of oíl ín á lárge pán.
Díce the oníon ánd coársely chop mushrooms.
ádd the oníon ánd mushrooms to the pán ánd cook on medíum-low heát míxíng occásíonálly untíl áll the líquíd eváporáted. Thís wíll táke ábout 15-20 mínutes.
Cook for ánother 5 mínutes untíl míxture stárts to brown.
Seáson to táste wíth sált ánd pepper.



0 Response to "VEGáN POTáTO CáKES STUFFED WíTH MUSHROOMS"

Posting Komentar