Tomáto Eggplánt Zucchíní Báke wíth Gárlíc ánd Pármesán
Tomáto Eggplánt Zucchíní Báke wíth Gárlíc ánd Pármesán. á gorgeous ánd eásy wáy to use up extrá summer veggíes!
YíELD: 6 servíngs PREP TíME: 15 mínutes COOK TíME: 45 mínutes TOTáL TíME: 1 hour
íngredíents:
3 medíum zucchíní (ábout 1 1/2 pounds)
1 smáll/medíum eggplánt (ábout 3/4 pound—see notes íf your eggplánt ís lárge)
1 pínt cherry or grápe tomátoes
1 táblespoon extrá-vírgín olíve oíl
4 lárge cloves gárlíc, mínced
1/4 teáspoon kosher sált
1/4 teáspoon ground bláck pepper
2/3 cup freshly gráted Pármesán cheese, dívíded (ábout 2 1/2 ounces)
1/4 cup chopped fresh básíl, dívíded
1/4 cup chopped fresh pársley, dívíded
Dírectíons:
Preheát the oven to 350 degrees F. Líghtly greáse á deep 9×9-ínch bákíng dísh or símílár 3 1/2-quárt cásserole dísh wíth nonstíck spráy.
0 Response to "Tomáto Eggplánt Zucchíní Báke wíth Gárlíc ánd Pármesán"
Posting Komentar