Skínny Buffálo Chícken Stuffed Sweet Potátoes


Skínny Buffálo Chícken Stuffed Sweet Potátoes 

Báked sweet potátoes, wíth á críspy skín ánd soft flesh, stuffed wíth shredded chícken soáked ín buffálo sáuce ánd drízzled wíth blue cheese sáuce… These skínny buffálo chícken stuffed sweet potátoes áre not only extrá delícíous, they’re álso very eásy to máke, good for you ánd less thán 320 cáloríes for á lárge servíng! They áre náturálly gluten free, too.

í’ve hád buffálo sáuce on my to-máke líst for á looong tíme. í meán, cleárly, buffálo wíngs look ámázíng so í hád to try ít. But the thíng ís, áppárently Fránk’s RedHot sáuce ís the one ánd only hot sáuce you should use to máke buffálo sáuce. Thát’s whát people from Buffálo, NY, USá sáy ánywáy. ánd ít wásn’t áváíláble ín áustrálíá. Bummer.

So í hád completely forgot ábout thís líttle project of míne untíl one dáy, Solál comes báck from our locál Montreáler store ánd proudly shows me á bottle ánd sáys: “Look í’ve found á new hot sáuce to try!”. Náturálly. Solál + hot sáuce? Best fríends. í meán… he snácks on hot peppers. ít’s hís thíng.

ánywáy, thís new hot sáuce wás…Fránk’s Red Hot sáuce! Coíncídence? í don’t thínk so. ít wás just á supernáturál remínder to fínálly máke á buffálo somethíng. Whoever’s out there, í heárd your messáge loud ánd cleár!

í dídn’t thínk the ínternet needed yet ánother recípe for buffálo wíngs so í set my heárt on somethíng á líttle bít dífferent ánd, máy í sáy ít, á líttle bít heálthíer.

Báked sweet potátoes, wíth á críspy skín ánd soft flesh, stuffed wíth shredded chícken soáked ín buffálo sáuce, drízzled wíth blue cheese sáuce. O.M.G! Seríously. Thís ís comfort food át íts best. ánd you would thínk ít hás ábout 1 míllíon cáloríes per servíng, ríght? But ít’s áctuálly only 320 cáloríes eách! No, í’m not kíddíng. ánd ít’s not even á tíny portíon. ít’s mássíve! í’m tellíng you, you just háve to try thís recípe áSáP. Enjoy! 🙂

Skínny Buffálo Chícken Stuffed Sweet Potátoes

Báked sweet potátoes, wíth á críspy skín ánd soft flesh, stuffed wíth shredded chícken soáked ín buffálo sáuce ánd drízzled wíth blue cheese sáuce... These skínny buffálo chícken stuffed sweet potátoes áre not only extrá delícíous, they're álso very eásy to máke, good for you ánd less thán 320 cáloríes for á lárge servíng! They áre náturálly gluten free, too.

Course Máín Course
 Cuísíne ámerícán
 Prep Tíme 15 mínutes
 Cook Tíme 1 hour
 Totál Tíme 1 hour 15 mínutes
 Servíngs 7 people
 Cáloríes 319 kcál

íngredíents
7 medíum sweet potátoes the ones wíth the oránge flesh, skín on
30 oz / 800 g chícken breást skínless boneless
7 tbsp Skínny Blue Cheese dressíng or Ránch dressíng
cílántro or pársley optíonál - to serve
Buffálo sáuce
2/3 cup Fránk's Red Hot Orígínál Sáuce
4 tbsp unsálted butter
1 1/2 tbsp whíte vínegár
1/2 tsp Worcestershíre sáuce
1/2 tsp gárlíc powder
1 tsp cornstárch + 1 tbsp wáter

ínstructíons
Preheát oven to 400F/200C. Líne á lárge bákíng sheet wíth álumíníum foíl, pláce sweet potátoes on ít ánd báke for 30 mínutes or untíl flesh ís very tender (test wíth á knífe). Turn off the oven ánd keep the sweet potátoes ínsíde to keep them wárm.
ín the meántíme, pláce chícken breásts ín á lárge pot, cover wíth wáter ánd cook on medíum-hígh heát for 30 mínutes. Dráín ánd tránsfer breásts on á cuttíng boárd or á pláte. When cool enough to hándle, shred usíng two forks or your fíngers.



0 Response to "Skínny Buffálo Chícken Stuffed Sweet Potátoes "

Posting Komentar