MáNGO SáGO DESSERT
í háve been buyíng á lot of mángoes látely sínce they áre so bountíful át thís tíme of the yeár. Normálly we devour these delícíous fruíts on theír own, but lást week í used mángoes to dress á Sálád Nícoíse dísh thát í máde for my fámíly. ín the pást, í háve máde ánd sháred á few desserts usíng mángoes líke mángo floát ánd mángo puddíng. Thís mángo ságo dessert ís ánother one thát wíll defínítely be á crowd pleáser.
Thís dessert ís símple ánd eásy to máke. The hárd párt ís cookíng the tápíocá peárls, but íf you follow the procedure correctly, you wíll be rewárded wíth á refreshíng ánd delíghtful dessert. The tápíocá peárls were fírst cooked for hálf án hour. They áre then set ásíde for 5 mínutes ánd then rínsed under cold wáter. These steps áre necessáry for perfectly cooked ságo. The ságo wás combíned wíth díced mángoes then coconut mílk, fresh mílk ánd sugár. The result wás á mángo ságo thát tásted perfect ánd not too sweet. My fámíly ánd í cán’t get enough of thís delícíous treát. Enjoy!
Mángo Ságo Dessert
Prep Tíme 1 hr
Cook Tíme 30 míns
Totál Tíme 1 hr 30 míns
Course: Dessert
Cuísíne: Fílípíno
Servíngs: 5 servíngs
áuthor: Lízá ágbánlog
íngredíents
6 cups wáter
1/2 cup smáll ságo (tápíocá peárls)
1 3/4 cups coconut mílk
1/2 cup mílk
1/4 cup sugár
2 rípe mángoes, peeled ánd slíced ínto smáll cubes
ínstructíons
ín á pot, bríng wáter to á boíl. ádd tápíocá peárls ánd cook, stírríng occásíonálly on medíum heát for hálf án hour. Remove pot from heát ánd let sít for 5 mínutes. Tránsfer tápíocá peárls to á stráíner, rínse under cold runníng wáter ánd then dráín well. Set ásíde.
0 Response to "MáNGO SáGO DESSERT"
Posting Komentar