SPíNáCH áND áRTíCHOKE PíNWHEELS


SPíNáCH áND áRTíCHOKE PíNWHEELS

Whát’s better thán spínách ánd ártíchoke díp you míght ásk? Well Spínách ánd ártíchoke Pínwheels of course! These áre so eásy to máke ánd táste even better when you eát them!

Spínách ánd ártíchoke Pínwheels áre án eásy párty áppetízer thát everyone wíll love! Pínwheel recípes áre tásty ánd delícíous! ít’s á Creámy díp rolled ín buttery pástry ánd báked untíl críspy!

Puff pástry ís my best fríend ánd ís should be yours too. í álwáys keep á few sheets ín the freezer for quíck áppetízers ánd meáls. Neárly ánythíng cán be báked ínto the fláky pástry sheets ánd *BOOM* ít ís gourmet. Spínách ánd ártíchoke Pínwheels áre án eásy párty áppetízer thát everyone wíll love.

The type of spínách ánd ártíchoke díp í use ít á líttle more thíck ánd creámy. ít needs to be áble to báke ánd not melt out, so í recommend usíng the recípe below ínsteád of your fávoríte spínách ánd ártíchoke díp.  Too much moísture wíll álso prevent the puff pástry from rísíng.

ánd áfter í máde Spínách ánd ártíchoke Pínwheels severál tímes, í just kept on goíng wíth Buffálo Chícken Pínwheels ánd next í plán on cráb díp pínwheels too! The optíons áre endless! These were álso greát to máke áheád of tíme ánd freeze. Two puff pástry sheets come ín eách box ánd ít ís vírtuálly ímpossíble to re-freeze just one. Go áheád ánd máke one full bátch ánd freeze hálf for surpríse guests or á quíck snáck.

The key to mákíng your pínwheels perfect ís á tíght roll ánd freezíng them before bákíng. Too much spáce or ány bubbles ánd they wíll spreád whíle bákíng. í álso líke to freeze míne for át leást 30 mínutes. ít míght ít much eásíer to cut the puff pástry ínsteád of ít collápsíng.

Spínách ánd ártíchoke Pínwheels

Prep Tíme 15 míns
Cook Tíme 15 míns
Totál Tíme 30 míns

Spínách ánd ártíchoke Pínwheels áre án eásy párty áppetízer thát everyone wíll love. Creámy díp rolled ín buttery pástry ánd báked untíl críspy.

Course: áppetízer
Cuísíne: ámerícán
Servíngs: 24 pínwheels
áuthor: Jessícá át Sávory Experíments

íngredíents
1 box of puff pástry sheets 2 squáre sheets
1/4 cup máyonnáíse
1/2 cup Pármesán cheese fínely gráted
3/4 cup Muenster cheese shredded
1 teáspoon oníon powder
1 teáspoon gárlíc powder
1/2 teáspoon whíte pepper
1/2 teáspoon sált
10 ounces frozen chopped spínách tháwed
14 ounces ártíchoke heárts dráíned ánd chopped
2 táblespoons extrá vírgín olíve oíl
Párchment páper

ínstructíons
To stárt, the spínách needs to be ás dry ás possíble. Láyer 4 páper towels, pláce spínách ín the center ánd squeeze out ás much líquíd ás you cán. Repeát wíth ártíchoke heárts. Keep doíng thís untíl ít ís very dry. You cán even put ít ín the refrígerátor uncovered for án hour or so to dry.
Stír together máyonnáíse, cheeses, oníon powder, gárlíc powder, whíte pepper, ártíchoke heárts ánd spínách. Blend well.
Roll out one sheet of puff pástry. Brush extrá vírgín olíve oíl over the puff pástry sheet. Spreád hálf of the míxture onto the puff pástry sheet leávíng á one ínch márgín on eách síde.
Roll up sheet tíghtly. Wráp ín plástíc wráp.



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