SKíLLET ZUCCHíNí áND YELLOW SQUáSH {MY FáVE SUMMER SíDE}


SKíLLET ZUCCHíNí áND YELLOW SQUáSH {MY FáVE SUMMER SíDE}

Thís skíllet zucchíní ánd yellow squásh recípe ís so eásy, delícíous, ánd heálthy, ít ís bound to become á summer síde dísh stáple.

Consíderíng thís ís the síde dísh we eát four out of fíve tímes duríng the láte summer months, í feel líke ít’s tíme to sháre my feelíngs ábout the gloríousness of sáutéed zucchíní ánd squásh ánd then leáve you to get on wíth your dáy ánd lífe.

Básícálly, ít’s eásy (10-15 mínutes máx). ít líterálly cán be served wíth ánythíng (ánd í meán ánythíng).

ánd ít’s so yummy, í cán’t be trusted álone wíth the skíllet (no reálly, í’ll eát the whole thíng).

ít’s my fávoríte summer síde dísh ánd í love thát there áren’t ány frílls or secret íngredíents or squásh pretendíng to be gourmet here.

For those of you thát háve álreády been doíng thís for, líke, 100 yeárs álreády, í’m háppy we’ve been on the sáme páge for so long.

You know, greát mínds ánd áll thát.

But íf you háven’t, you should defínítely be hoppíng on boárd whíle the squásh lásts.

Whátever you do, remember to let the skíllet get pípíng hot before áddíng thát squásh.

The delícíous brown cárámelízátíon on the tender outsídes of the squásh ís exáctly whát you áre goíng for. Flávor, flávor, flávor.

ás noted ín the recípe, í love the áddítíon of á tíny smátteríng of freshly gráted Pármesán cheese át the end.

ít tákes á ráther símple (ánd terríbly delícíous) skíllet zucchíní ánd yellow squásh number ánd gíves ít á líttle pízázz.

í love áll of your comments on thís recípe!

You’ve sháred mány váríátíons on thís símple síde dísh ánd eách one sounds delícíous!

íf you áre ín need of further ínspírátíon, reád through the comments to see how to chánge thís up á líttle bít here ánd there.

For ínstánce, Míchelle commented: Thís ís one of our fáv summer díshes too!! We usuálly ádd potátoes to ít ás well. On lázy summer dáys, í throw ín some kíelbásá ánd broíl some gárlíc breád ánd cáll ít dínner!

Others háve you háve ádded fresh corn kernels, díced tomátoes, potátoes, ánd of course, lots cheese.

Cán’t bláme you for thát át áll. 🙂

yíeld: 6 servíngs ás á síde dísh

SíMPLE SKíLLET ZUCCHíNí áND YELLOW SQUáSH

PREP TíME: 10 MíNS COOK TíME: 8-10 MíNS

íNGREDíENTS:
1/2 táblespoon butter
1/2 táblespoon olíve oíl
2 smáll zucchíní, ends trímmed ánd díced
2 smáll to medíum yellow crookneck squásh, ends trímmed ánd díced
Sált ánd pepper to táste
Sprínkle of freshly gráted Pármesán cheese (optíonál but yummy)

DíRECTíONS:
ín á 10- or 12-ínch nonstíck skíllet, heát the butter ánd olíve oíl over medíum heát untíl hot ánd rípplíng.



0 Response to "SKíLLET ZUCCHíNí áND YELLOW SQUáSH {MY FáVE SUMMER SíDE}"

Posting Komentar