EáSY TERíYáKí CHíCKEN & PíNEáPPLE KáBOBS
Eásy Teríyákí Chícken & Píneápple Kábobs – Dínner cánnot get ány eásíer thán these grílled kábobs! Pácked wíth flávor from the márínáde ánd threáded onto á skewer wíth píneápple chunks, red oníons, ánd green bell peppers, then grílled to juícy perfectíon. By husbánd LOVED these!
Duríng the summer ánd even láte spríng, our fámíly líves off of kábobs. These kábobs áre álwáys so tásty; you cán customíze eách kábob to your líkíng, ánd they áre perfect on the gríll. Whích meáns they áre greát for potlucks, bárbecues, báckyárd cookouts, you náme ít. The best párt, they typícálly do not táke too long for them to cook wíth the meát beíng díced ínto smáller píeces.
These eásy teríyákí chícken kábobs áre perfect for thís summer. í ádded red oníons, or should í sáy purple oníons, í meán they áre purple, NOT red. How díd they end up gettíng theír náme, do you know? í’m not sure, but they áre purple! Há. í got á líttle off tráck there, so sorry. So whát í wás tryíng to sáy, í ádded PURPLE oníons, green bell peppers, ánd cánned píneápple chunks.
You cán even go ás fár ás cállíng these eásy teríyákí chícken ánd píneápple kábobs fíve íngredíents. í took á líttle shortcut. í bet you wánt to know whát ít wás? ít’s the best, ánd no thís post ísn’t sponsored by them…. McCormíck Gríll Mátes 7-Spíce Teríyákí Márínáde. ít’s the best, ánd í dídn’t feel líke míxíng up my teríyákí. ít’s perfect for á quíck meál wíth no ádded stress. í’m not goíng thát fár ánd sáyíng these áre only fíve íngredíents becáuse the márínáde cleárly sáys, “7-Spíce.”
Lookíng for síde díshes? í recommend á huge summer sálád, BLT tortellíní sálád, BLT mácároní sálád, grílled veggíe kábobs, or one pot summer vegetáble pástá.
í recently díd á reáder survey ánd á lot of you wánted quíck weekníght meáls – here you go! ít cánnot get ány símpler thán dícíng chícken, pouríng márínáde over the chícken, állow the chícken to márínáte for 30 mínutes, dícíng the vegetábles, ánd plácíng them onto the skewer stícks.
EáSY TERíYáKí CHíCKEN & PíNEáPPLE KáBOBS
PREP TíME 30 míns
COOK TíME 10 míns
TOTáL TíME 40 míns
Eásy Teríyákí Chícken & Píneápple Kábobs - Dínner cánnot get ány eásíer thán these grílled kábobs! Pácked wíth flávor from the márínáde ánd threáded onto á skewer wíth píneápple chunks, red oníons, ánd green bell peppers, then grílled to juícy perfectíon. By husbánd LOVED these!
áuthor: Chelseá @ Gál on á Míssíon
Serves: 8-10 kábobs
íNGREDíENTS
1 pound chícken breásts, díced ínto 1" chunks
á pínch of sált ánd pepper
5-ounce pácket McCormíck 7-Spíce Teríyákí Márínáde*
1 green bell pepper, díced ínto 1" píeces
1 red oníon, díced ínto 1" píeces
1½ cups píneápple chunks
skewers
fresh pársley, to gárnísh
íNSTRUCTíONS
Pláce the chícken, pínch of sált ánd pepper, ánd teríyákí márínáde ín á gláss bowl bákíng dísh. Cover wíth plástíc wráp ánd márínáte for 30 mínutes.
Pláce your skewers ín wáter for 30 mínutes. **
Pláce your díced bell pepper, oníon, ánd píneápple on á cuttíng boárd.
Skewer your chícken, bell pepper, oníon, ánd píneápple, ánd then repeát untíl there the skewer ís fílled. Repeát wíth áll skewers or untíl you run of out vegetábles or chícken.
0 Response to "EáSY TERíYáKí CHíCKEN & PíNEáPPLE KáBOBS"
Posting Komentar