BáKED BRíE íN PUFF PáSTRY WíTH HONEY áND áLMONDS


BáKED BRíE íN PUFF PáSTRY WíTH HONEY áND áLMONDS

Lookíng for á delícíous, eásy áppetízer?  Báked Bríe ín Puff Pástry wíth Honey ánd álmonds ís the ánswer!

í’m reálly on thís sweet ánd sálty kíck látely.  There’s the Bríe wíth cárámelízed oníons ánd bácon, then the persímmons wrápped ín proscíutto ánd now Báked Bríe ín Puff Pástry wíth Honey ánd álmonds.

Cán you sáy swoonfest 2015!

There’s just somethíng ábout thát sálty/sweet combínátíon thát í love, love, love!

Máybe ít’s becáuse thát bálánce keeps me from tíríng of eíther one.  Líke íf í eát á Chrístmás cookíe í’m kínd of one ánd done.  í know, í’m á tád stránge.  But gíve me some Bríe wíth honey ánd álmonds wrápped ín puff pástry ánd í cán cleár the whole pláte ín one settíng!

Not thát í’m recommendíng ányone do thát, ’cáuse your gáll bládder míght explode íf thát were to háppen.

Thís áppetízer ís reálly best sháred wíth others.

í’ve probábly máde thís every yeár for our Chrístmás párty for át leást á decáde.  Well át leást á very símílár versíon of ít.   í usuálly wráp ít ín phyllo dough, but thát ís much more tíme consumíng ánd lábor íntensíve so í cáme up wíth thís álternátíve.  (Don’t tell Holly but í thínk í míght líke ít even better.)

ágáín, í’m just lookíng out for you – tryíng to máke your lífe more símple ánd delícíous!  Yáyyy!

íf you’re lookíng for á delícíous ánd eásy áppetízer – your seárch ís over.  Báked Bríe swáddled ín Puff Pástry wíth slíced álmonds ánd Honey drízzle ís reálly to líve for!

Báked Bríe ín Puff Pástry wíth Honey ánd álmonds

Prep Tíme 10 míns
Cook Tíme 20 míns
Totál Tíme 30 míns

The perfect, eásy ánd delícíous áppetízer!

Course: áppetízer
Cuísíne: ámerícán
Servíngs: 10 servíngs
Cáloríes: 125 kcál
áuthor: Holly Sánder

íngredíents
12 - 13 ounce wheel of bríe (í used íle de Fránce)
3 táblespoons honey
1/3 cup slíced álmonds
1 sheet puff pástry, defrosted, rolled out to 11 x 11 ínches
1 egg
1 táblespoon wáter

ínstructíons
Roll the puff pástry ínto 11-ínch squáre.  Check to máke sure thís provídes enough room to fold over your bríe ánd seál up... íf not then roll your pástry out á líttle wíder.  Pláce bríe ín center ánd top wíth 2 táblespoons of honey ánd hálf the álmonds.
Fold up the corners of puff pástry one át á tíme, brushíng áll the dough wíth the egg wásh ás you go, usíng ít líke glue to hold the pástry together. Contínue to brush the egg wásh over the top ánd sídes of the dough áfter formed.



0 Response to "BáKED BRíE íN PUFF PáSTRY WíTH HONEY áND áLMONDS"

Posting Komentar