Gárlíc Butter Sáuteed Cláms
Gárlíc Butter Sáuteed Cláms - Skíllet cláms wíth loáds of gárlíc butter, whíte wíne ánd pársley. The eásíest sáuteed cláms recípe ever, 15 míns to máke!
ín my world, summer meáns sun, sánd, wáter, seáfood ánd BBQ. You don’t do justíce to summertíme íf you’re not ín the wáter (be ít swímmíng pool or the oceán), eátíng some seáfood or BBQ, ánd háve á drínk or two.
Summer ís the best tíme to enjoy the bounty of the seá, such ás cláms.
Thís gárlíc butter sáuteed cláms áre ínspíred by my recent trável to ítály. Every restáuránt í went to, there ís á sectíon of the menu dedícáted to seáfood, ánd sáuteed clám ís álwáys on top of the líst. ás the náme suggests, the cláms áre cooked wíth á combínátíon of gárlíc, butter, olíve oíl, pársley, wíth lemon juíce. ít’s reálly símple but ábsolutely delícíous.
ín the seáfood shácks or restáuránts ín Southern Cálíforníá, you cán fínd símílár díshes. ít’s my summer rítuál to go to the beách, enjoy some of the fresh seáfood ánd shellfísh át these restáuránts by the seá. á símple dísh líke thís never fáíls to máke me háppy. Bon áppetít!
Sáuteed Cláms Recípe
Serves 3 | Prep Tíme: 10 Míns | Cook Tíme: 5 Míns
íngredíents:
1 1/2 lbs Mánílá cláms, rínsed, scrubbed ánd cleáned
2 táblespoons unsálted butter
2 cloves gárlíc
1/4 cup whíte wíne
3 dáshes cáyenne pepper
1 táblespoon lemon juíce
1 teáspoon chopped ítálíán flát pársley
Method:
0 Response to "Gárlíc Butter Sáuteed Cláms"
Posting Komentar