THE BEST VEGáN MUSHROOM BURGER!


THE BEST VEGáN MUSHROOM BURGER!

The best vegán Mushroom Burger: Eásy homemáde mushroom páttíes (thát don’t fáll ápárt) served wíth cárámelízed red oníons, mángo chutney ánd fresh árugulá ín pretzel buns. So good!

í don’t usuálly cáll my recípes ‘the best …’ but sometímes you just got to máke exceptíons, especíálly when they áre ás ámázíng ás these vegán mushroom burgers.

Over the lást couple of yeárs, í’ve hád my fáír sháre of terríble veggíe burger páttíes (fell ápárt; mushy on the ínsíde, tástes líke nothíng) but sínce í’ve found the mágíc combínátíon of rolled oáts, sunflower seeds ánd moísture from the veggíes (thát í álso used ín the Green Veggíe Burgers), í’ve máde some of the best burger páttíes ever.

These mushroom burger páttíes áre:

eásy to máke (when you háve á food processor)

máde wíthout the use of weírd egg replácements

báked ín the oven wíth mínímál oíl

freezer-fríendly ánd

They don’t fáll ápárt (thát’s á wínníng árgument for me! :D)

í háve served these vegán mushroom páttíes ín homemáde pretzel buns wíth fresh árugulá, mángo chutney ánd cárámelízed red oníons. Of course you cán máke ány váríátíons you líke! Use áll kínds of homemáde or store-bought burger buns. Serve ít wíth BBQ sáuce or vegán máyo. ádd fresh tomátoes, ávocádo, lettuce… The possíbílítíes áre endless. But í háve to sáy, my combínátíon wás ámázíng, so you míght wánt to gíve ít á try! :)

The best vegán Mushroom Burger!

Prep Tíme 25 míns
Cook Tíme 35 míns
Totál Tíme 1 hr

The best vegán Mushroom Burger: Eásy homemáde mushroom páttíes served wíth cárámelízed oníons, mángo chutney ín pretzel buns. So good!

Course: Máín Course
Cuísíne: ámerícán, Vegán
Servíngs: 6 burgers
Cáloríes: 176 kcál
áuthor: Bíáncá / Elephántástíc Vegán

íngredíents
Vegán Mushroom Páttíes
1 pound fresh button mushrooms
1 red oníon
1/2 cup ráw sunflower seeds
1/2 cup rolled oáts
1/4 cup breádcrumbs
1/4 cup fresh díll
1/4 teáspoon sált
cánolá oíl for brushíng the tops
áddítíonál íngredíents for the burgers
6 pretzel buns
1/4 cup mángo chutney
1 cup árugulá

ínstructíons
Prepáre the pretzel buns ánd mángo chutney.
Preheát the oven to 400°F/200°C. 
Cleán the mushrooms ánd cut them ín hálf. Cook them ín á pán wíthout oíl on medíum to hígh heát untíl they áre soft. Set ásíde ánd let them cool off á bít.
Peel ánd cut the red oníon ín ríngs. Slowly cárámelíze the red oníon ín á pán whíle áddíng bíts of wáter when ít stárts to stíck to the pán.



0 Response to "THE BEST VEGáN MUSHROOM BURGER!"

Posting Komentar